Simicska még mindig küzd: szoci kenyérrel harcol Orbán ellen

Simicska még mindig küzd: szoci kenyérrel harcol Orbán ellen

Miután Simicska Lajos kimondta Orbánról, hogy egy g*ci, most egy jóval finomabb módját választotta a Fidesz elleni bosszúnak: csak MSZP-s kenyeret vásárol. 

Nemrég számoltunk be arról, hogy pont öt éve történt Simicska Lajos Orbán-ellenes pálfordulása. Az ominózus "Orbán egy geci!" mondatot a magyar történelem egyik legnagyobb politikai küzdelme követte.

Bár a felcsúti miniszterelnök egykori tettestársa vesztesen került ki a küzdelemből, Simicska a maga módján még mindig ellen áll.  

Miután kiderült, hogy Simicska Hárskúton foglalkozik lótenyésztéssel, a Blikk ellátogatott a községbe. 

Kiderült többek közt, hogy az ex Fidesz-oligarcha már nem hajlandó a helyi közértben zirci kenyeret venni, csak és kizárólag ajkait vásárol. Ajka ugyanis MSZP-s város, míg Zirc fideszes. 

Így küzd tehát egy bukott stróman egykori főnöke ellen. Vajon Pénztáros Lőrinc gigastrómanról mikor fog kiderülni, hogy nem vásárol fideszes terméket, mert gazdája átverte?

5 éve, hogy Orbánt saját strómanja nevezte g*cinek

Nem is olyan rég Mészáros Lőrincz és Tiborcz István gazdagodása még nem volt olyan fontos Orbánnak, mivel volt egy főoligarchája Simicska Lajos személyében. A 444.hu most arra emlékeztet, immár öt éve, hogy Simicskát annyira felidegesítette Orbán, hogy nyilvánosan "gecinek" nevezte. Ezzel az egész országot megdöbbentette.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.05

A DK így védené a munkahelyeket és munkavállalókat

A Demokratikus Koalíció szerint mindent el kell követni a munkahelyek védelméért, mert sokkal könnyebb ma megvédeni egy munkahelyet, mint holnap létrehozni egy teljesen újat - mondta online sajtótájékoztatóján Dávid Ferenc.

  • 2020.04.05

Gyurcsány: Orbán a kicsinyes bosszú embere!

Nagyszerű dolgokat kellene most tenni, hogy együtt és egyben maradjunk, de neki most is csak a bosszú jár a fejében - írta a volt miniszterelnök a közösségi oldalán.

  • 2020.04.05

Jobbik: sarcolás helyett támogatni kell az önkormányzatokat

A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy sarcolás helyett támogassa az önkormányzatokat, amelyek oroszlánrészt vállalnak a koronavírus-járvány elleni védekezésben - mondta a párt alelnöke vasárnapi online sajtótájékoztatóján.