Címke: Fidesz

2020.05.28

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyeiek is tömegesen állnak ki a Balatonért

Példás kiállást mutat az egész ország az egyik legfontosabb természeti kincsünk, a Balaton megóvása érdekében.

2020.05.28

A miskolci közgyűlési többség visszautasítja a Fidesz-KDNP vádjait

A miskolci közgyűlési többséget adó Velünk a Város frakció szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében visszautasította a helyi Fidesz-KDNP sajtótájékoztatóján elhangzott, egyebek mellett a város csődközeli helyzetére figyelmeztető kijelentéseket.

2020.05.26

Hamisíthatott a volt fideszes holdingvezetés Miskolcon

Legalábbis a Velünk a város frakció szerint minden bizonyíték erre mutat. 

2020.05.21

Míg Orbán Mészárost gazdagítja, Miskolcon egyre több a munkanélküli

Súlyos számokat mutatnak az áprilisi adatok. A munkanélküliek száma az egész országban rohamosan nő. A kormány nem tesz semmit, csak ködösít és pofátlanul nézi végig, ahogy családok megélhetése kerül veszélybe. 

2020.05.20

Hubay György miatt ezer milliárd forint közpénz elköltése válhat titkossá

Ma ismét bebizonyították a Fidesz-KDNP képviselői, hogy a magyar emberek érdekeinél sokkal fontosabb nekik Mészáros Lőrinc gazdagodása.

2020.05.18

Majdnem 500 millió mínuszt jelent Miskolcnak a letelepedési kötvény bevezetése

Nemcsak hogy érdemi hasznot nem hozott a letelepedési kötvény, de súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelentő személyek jutottak be az országba komolyabb ellenőrzés nélkül. Az már csak hab a tortán, hogy harminc milliárd forintot buktak a magyar adófizetők.

2020.05.13

Többmilliárdos bevételkieséssel számol Miskolc

Több milliárd forintos bevételkieséssel számolnak a koronavírus-járvány miatt a vidéki városok az idén, a tartalékok ellenére módosítaniuk kell ez évi költségvetésüket. Az önkormányzatok arra számítanak, hogy az áthúzódó hatás miatt a következmények a jövő évre is kihatnak.

2020.05.07

Miskolci önkormányzat: Hubayt félrevezették a diósgyőri várral kapcsolatban

Cáfolja a miskolci önkormányzat Hubay György fideszes országgyűlési képviselő múlt csütörtöki, a diósgyőri várral kapcsolatban tett kijelentéseit.

2020.05.06

Több tízmilliót autózott el Miskolc volt fideszes jegyzője

Csakúgy hullanak a csontvázak a szekrényből a Kriza-korszak után Miskolcon. Már korábban kiderült, hogy milyen nagyvonalúan bánt a közpénzekkel a város ex-vezetése, most a szolgálati autók használatáról derültek ki mocskos titkok. 

2020.05.05

Mit ártottak az áldozatok Orbán talpnyalóinak? Semmit, mégis megszavazták!

Ha valaki azt hitte, hogy Orbán hűséges talpnyalói, a KDNP-sek nem tudnak mélyebbre süllyedni, akkor megvan a mai meglepetése.

2020.04.30

A fideszes csicskák szerint Veres Pál miatt bukta a város a Diósgyőri várrekonstrukciót

A fideszes söpredék semmi máshoz nem ért csak a gyűlöletkeltéshez. Most éppen Miskolc ellenzéki polgármesterét, Veres Pált hibáztatják azért, mert a helység bukta a támogatást. 

2020.04.29

Aljas húzás: másfél milliárdot vett el a Fidesz a miskolciaktól

Mégis visszavonulót fújtak a Diósgyőri vár felújításának másfél milliárd forintos projektjétől, pedig a kivitelezést elindító támogatói nyilatkozatot két hónappal ezelőtt aláírta a Miniszterelnökség.

2020.04.17

Tovább gazdagítja a kormány a miskolci fidesz-bábokat

A pofátlan vámpír-kormánynak a jelenlegi helyzetben is az az első, hogy a haveri társaságot továbbgazdagíthassa. A tavaly saját maguknak sikeresen megszavazott busás fizetésemeléstől hányingerünk támad.

2020.04.15

A fideszes Alakszai Zoltán a tiszteletdíjak csökkentéséért harcol Miskolcon

Roppant nevetséges ez pont az ő szájából. Mindenestere, Facebook-on kiselőadást tartott arról, mit csinál rosszul a jelenlegi miskolci vezetés.

2020.04.06

Orbán durván megszorítja Miskolcot, 450 milliót vesz el a várostól

Egyetlen Orbán Viktorunknak ismét jó ötlete támadt. Arra gondolt, tök jól járna, ha benyúlná az önkormányzatok bevételének jó részét. 

2020.03.30

Csöbör Katalin és Hubay György is megszavazta Orbán teljhatalmát

Ma 137 képviselőről tudtuk meg, hogy mit is gondolnak valójában a köztársaságról és demokráciáról.

2020.03.30

Tömegesen bocsájtják el és küldik szabadságra az embereket Miskolcon

A koronavírus kapcsán kialakult helyzet nem csak az egészségünket veszélyezteti, hanem megélhetésünket is. Rengetegen vesztették már most el a munkahelyüket, százakat küldenek fizetetlen szabadságra és több tízezrek élik fel a tartalékaikat. Azok sorsáról inkább nem is beszélnénk, akik hónapról hónapra vészelték át a mindennapokat és most nincs semmijük.

2020.03.17

Két és fél millióért helikopterezni? A Miskolc Holding korábbi vezetői ennyit fizettek egy óráért

Az új ellenzéki városvezetés egyelőre nem talált részletes információkat arról, 2017-ben miért rendelt  Budapestről helikopteres repülést a borsodi megyeszékhelyre a Miskolc Holding akkori vezetése.

2020.03.02

A borsodi fideszesek zsebébe csak úgy dől a lé

A Fidesz pofátlanságának nincs határa. A vámpírkormány tavaly sikeresen megszavazott saját magának egy busás fizetésemelést, hogy a haveri társaságot nyugodtan továbbgazdagíthassa. 

2020.02.26

Városi szülői értekezlet tatanak a NAT-tal kapcsolatban Miskolcon

A szülők, nagyszülők, leendő szülők, pedagógusok és diákok társaságát várják arra a miskolci értekezletre, ahol az oktatást, a gyermekek jövőjét és a tanárok megbecsülését helyezik fókuszba. Azaz minden olyat, amit a vámpírkormány az új NAT-tal megpróbál tönkretenni.

2020.02.26

Elgondolkodtató kérdésekkel tiltakozik a NAT ellen a miskolci Herman tantestülete

Máris rengetegen tiltakoznak Orbán Viktor és Kásler Miklós botrányosan sz*r, új nemzeti alaptanterve ellen. És, hogy érdekli-e ez őket? Abszolút nem. 

2020.02.07

Országépítőnek ítéli saját munkáját a Fidesz

Csöbör Katalin, a Fidesz térségi országgyűlési képviselője Miskolcon tartott évindító fórumot csütörtökön, amely rendezvényen Varga Mihály miniszterelnök-helyettes, pénzügyminiszter is felszólalt. 

2020.01.13

Óriási hiányokat tárt fel Veres Pál a Miskolc Holdingnál

A korábbi Fidesz-báb városvezetés a fizetésképtelenség határára sodorta a Miskolc Holding Zrt.-t - ez derült ki a Veres Pál megbízásából végzett átvilágításból.

2019.11.05

5 dolog, amivel a Fidesznek el kell számolnia Miskolcon

Kriza Ákos és a fideszes-bábok Miskolcon is tönkretették azt, amit csak lehetett. Lezüllesztették a várost, hazugságokkal ámították a lakosokat,  csalással szerezték meg a fizetésüket és ellopták a közpénzeket.