Orbánék a forintot sem tudták megvédeni a koronavírussal szemben

Orbánék a forintot sem tudták megvédeni a koronavírussal szemben

Akkor mégis a magyar embereket hogyan tudnák? Már megint történelmi mélyponton a magyar fizetőeszköz árfolyama. 

Alig pár hete, hogy arról kellett beszámolunk, történelmi mélyponton a magyar fizetőeszköz, és nemcsak az euróhoz képest, hanem szinte az összes lényeges devizával összehasonlítva.

Matolcsy és bűntársai ostoba és elvetemült forintgyengítő politikája miatt szinte napról napra lejjebb és lejjebb zuhan a pénzünk értéke. 

Most éppen az új koronavírus okozta kihívásokkal szemben maradt alul Orbán és bandája. Ma ugyanis ismét negatív rekordot döntött a forint, reggel 340,5 forinton állt az euró jegyzése - írta meg az Index. Az esést a koronavírus miatti globális gazdasági káosz okozta, ami a tőzsdéket is csúnyán megviseli.

Ezek után joggal merül fel a kérdés: Hogyan tudná a magyar emberek egészségét megvédeni Orbán vámpírkorménya, ha még a magyar devizát sem képesek szinten tartani?

Nem ez az első eset, amikor A felcsúti miniszterelnök és csicskái megbuknak a koronavírus elleni védekezésből. Kína és Magyarország között még mindig nem függesztették fel a légi közlekedést. Ha betör a járvány hazánkba, nem lesz elég szájmaszk. Ráadásul szerte az országban olyan kézfertőtlenítők kerültek ki, amik kifejezetten járványveszélyesek. 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.05

Gyurcsány: Orbán a kicsinyes bosszú embere!

Nagyszerű dolgokat kellene most tenni, hogy együtt és egyben maradjunk, de neki most is csak a bosszú jár a fejében - írta a volt miniszterelnök a közösségi oldalán.

  • 2020.04.05

A DK így védené a munkahelyeket és munkavállalókat

A Demokratikus Koalíció szerint mindent el kell követni a munkahelyek védelméért, mert sokkal könnyebb ma megvédeni egy munkahelyet, mint holnap létrehozni egy teljesen újat - mondta online sajtótájékoztatóján Dávid Ferenc.

  • 2020.04.05

Jobbik: sarcolás helyett támogatni kell az önkormányzatokat

A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy sarcolás helyett támogassa az önkormányzatokat, amelyek oroszlánrészt vállalnak a koronavírus-járvány elleni védekezésben - mondta a párt alelnöke vasárnapi online sajtótájékoztatóján.