Mi történik Miskolcon a pusztító válság közepén? Fizetésemelést kaphatnak a fidesz-bábok

Mi történik Miskolcon a pusztító válság közepén? Fizetésemelést kaphatnak a fidesz-bábok

Nem számít, hogy az egész világot válság sújtja a koronavírus-járvány miatt, a fideszes csicskák mégis megkaphatják a pluszpénzüket. 

Sőt, szinte biztos, hogy számíthatnak béremelésre. Érdemes hozzátenni, hogy mindezt egy általuk javasolt törvénynek köszönhetően.

Így nem meglepő, hogy a saját maguknak megszavazott tavalyi busás fizetésemeléstől még mindig hányingerünk támad.

A Blikk számításai alapján, ennek mértéke a legrosszabbul kereső honatyák esetében is plusz 150 ezer forint lehet. Abban az esetben persze, ha folytatódik a Központi Statisztikai Hivatal által mért „bérnövekedés”, ami júniusban 421 700 forint volt. Már pedig miért ne folytatódna?

A parlament fideszes bohócainak alapfizetése minden év márciusában az előző esztendőben mért átlagkereset háromszorosára emelkedik: az 1 103 400 forintból 1 185 000 lesz, de lehet akár 1 266 600 forint is.
Nem jelent ez mást, minthogy a miskolci fideszes bérencek, Csöbör Katalin és Hubay György a térség országgyűlési képviselői jól megszedhetik magukat a pótlékokkal együtt.

A Fidesz-rezsim 2018-ban azt hangoztatta a képviselői fizetések átlagbérhez kötése kapcsán, hogy „a javasolt megoldás a képviselők javadalmazását a gazdaság teljesítményétől teszi függővé”.

Kérdés az, hogy amikor a magyar gazdaság a béka segge alatt van, és az átlag polgárnak nemhogy fizetésemelés, de még munka sem jut, gusztustalan dolog-e felvenni a pluszpénzt?
A Demokratikus Koalíció leszögezte: ha lesz emelés, a képviselőik a párt karitatív akcióit támogatják majd vele, az Oltalom Karitatív Egyesület közreműködésével segítik a rászorulókat. Az MSZP képviselői a párt által létrehozott Szolidaritási Alapba utalják a fizetésemelést - írta a Blikk.

Na és a fideszes mamelukok? Zsebre vágják, mint a huzat. Nekik ugyanis nem számít, hogy mennyien élnek az országban hónapról-hónapra, napról-napra, csakis az, hogy saját pénztárcájuk tovább tömjék. Ezért tart ott Magyarország, ahol.

via

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.21

A DK népszavazást kezdeményez a koronavírus-tesztek ingyenessé tételéről

Ezt Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke jelentette be hétfőn a parlamentben. 

  • 2020.09.21

5 gaztett, amit a kétharmad nélkül nem tehetett volna meg a Fidesz

Az elmúlt 10 évben rengeteg merényletet követett el a kétharmados Fidesz a magyar nép ellen. Mutatjuk az öt legpofátlanabb húzásukat!

  • 2020.09.21

10 év 10 legnagyobb fideszes botránya

Luxusra kell a lóvé: az álkereszténykedő csicska-párt képviselői szügyig gázolnak a korrupcióban, a kokóban és a közpénzben. Húzzák a csíkot, csak sajna nem elfelé.