Már most óriási károkat okozott Orbánék NAT-os ámokfutása!

Már most óriási károkat okozott Orbánék NAT-os ámokfutása!

Orbán Viktor és Kásler Miklós a minősíthetetlen új nemzeti alaptantervvel elérték, hogy a legnépszerűbb tankönyvek szerzője is ellenük forduljon.

Kásler Miklós megint ki tett magárért, bizonyította alkalmatlanságát. Az EMMI-miniszter a NAT-al kapcsolatban azt találta mondani a Kossuth rádióban, hogy a tiltakozók aránya csekély, egy százalék alatti. A következő tanévben tehát bevezetik az új nemzeti alaptantervet.

Szabó Szabolcs, Csepel - Soroksár országgyűlési képviselője Facebook-oldalán reagált Kásler ostoba kijelentéseire. A képviselő szerint

Kásler néha tényleg úgy viselkedik, mint aki nem igazán tudja, hogy hol is van pontosan.

Valójában rengetegen tiltakoztak az új NAT ellen. Még a legnépszerűbb és legjobb irodalom tankönyvek szerzője, Pethőné Nagy Csilla is az "irodalomtanítás Mohácsa"-ként emlegette az alaptantervet. Márpedig, ha valakit, akkor Őt biztosan nem lehet sorosbérencnek titulálni, hiszen Ő volt a Nemzeti Tankönyvkiadó által kiadott könyvsorozat szerzője is.

Orbán és Kásler nevű csicskája ámokfutásukkal csak annyit értek el, hogy az elismert szerző kijelentette: nem járul hozzá, hogy az ő könyveit az új NAT-hoz igazítsák. Így a könyvei néhány év alatt egyszerűen kikopnak majd a közoktatásból.

Köszönjük ezt meg a dilettáns Káslernek!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.28

László Imre: két háziorvos is koronavírusos lett, mert nem kaptak védőfelszerelést

A kormány nem biztosított számukra megfelelő védőfelszerelést. A Fidesz hetek óta nem tesz semmit ezügyben, csak dobálóznak a számokkal, hogy hány maszk jött mennyi milliárdért. Közben nem tesznek semmit, csak az ellenzéket támadják.

  • 2020.03.27

Ujhelyi: 520 milliárd forint EU-forrás áll a kormány rendelkezésre

Ötszázhúszmilliárd forint uniós forrás áll már most a magyar kormány rendelkezésére a koronavírus-járvány elleni védekezésre - közölte az MSZP európai parlamenti képviselője pénteken online sajtótájékoztatóján.

  • 2020.03.27

LMP: béremelésre és az önkormányzatok nagyobb segítésére van szükség

Az egészségügyi és a szociális dolgozók bérének azonnali emelését, valamint az önkormányzatok nagyobb támogatását tartja szükségesnek az LMP a koronavírus-járvány elleni védekezés során.