Hat szakszervezet követel bocsánatkérést Maruzsa Zoltántól

Hat szakszervezet követel bocsánatkérést Maruzsa Zoltántól

A fideszes talpnyalónak volt pofája az orbánista propagandatelevízióban azt kiejteni a száján, hogy a PDSZ vegye föl a Vörös Hadsereg Frakció nevet.

Öt szakszervezeti konföderáció közös nyilatkozatot adott ki, amelyben közölték, azt várják, hogy Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár kérjen bocsánatot a PDSZ tagságától.

Nem hagyták szó nélkül a szakszervezetek, hogy államtitkári minőségben azokat becsméreli Maruzsa, akiknek képviseletére felesküdött. 

  • Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés,
  • a LIGA Szakszervezetek,
  • a Magyar Szakszervezeti Szövetség,
  • a Munkástanácsok Országos Szövetsége,
  • és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma

mélységes felháborodással hallotta Maruzsa Zoltánnak az M1 Híradójában elhangzott szavait

„Ezt terrorizmushoz hasonlítani szerencsétlen, ízléstelen és rossz érzést keltő. Szomorú, hogy megalapozott szakmai érvek és érdemi párbeszéd helyett inkább az ellenségkép gyártás egyszerű eszközéhez nyúl ismét a kormány a szakszervezetekkel szemben”– jegyezték meg.

Korábban írtunk róla, a PDSZ sztrájkot hirdet azon tanárok körében, akik szerint veszélyes lenne májusban megtartani a jelenlegi feltételek mellett az érettségiket. Minden bizonnyal erre reagált a fideszes csicska ezzel az alpári megnyilvánulással.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.04

Varju László: A kormány hazudott a válságkezelésről

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy a kormány hazudott a válságkezelésről, és az állami bértámogatás visszatartásával magyar munkahelyek újabb ezreit szünteti meg - mondta el online tájékoztatóján Varju László.

  • 2020.06.04

Dobrev Klára: A Fidesz olcsón árusítja ki a rabszolgává tett magyarok munkaerejét

Az Európai Bizottság elindította a második körös konzultációt az európai minimálbérről. A DK tisztességes béreket akar a magyar embereknek is.

  • 2020.06.04

Karácsony jól beolvasott a képmutatásból jeles Orbánnak

Egészen visszataszító, amikor pont az a Orbán Viktor beszél a nemzet egységéről, aki a legtöbbet tette nemzetünk szétszakításáért, és aki magyarok millióit uszítja egymás ellen.