Győzött Miskolc, győzött Veres Pál!

Győzött Miskolc, győzött Veres Pál!

A közös ellenzéki jelölt, Veres Pál nyerte a 2019-es októberi önkormányzati választásokat Miskolcon. A város a változásra és a fejlődésre, a tisztességre, becsületre és emberségre szavazott, a lakók a kezükbe vették a sorsukat. 

Miskolc lakói nemet mondtak Alakszai Zoltánra, a Fidesz-bérencre és megmentették a várost a további lezüllesztéstől, fenyegetettségtől és korrupciótól.

Veres Pál megérdemelt sikerét Facebook-oldalán köszönte meg. "Köszönöm mindenkinek, aki velem tartott ezen az úton. Azt ígértem az elején, hogy együtt indulunk és együtt is érünk majd célba. Célba értünk!"

A helyiek 54,80 százalékos arányban tették voksukat Veres Pálra. 

Az új, ellenzéki miskolci polgármester - de jó ezt végre leírni! - tisztában van azzal, hogy a munka legnehezebb része csak most kezdődik, de hiszi, hogy közös erővel és kitartással felépíthetünk egy Nagy-Miskolcot!

Legyen itt mindenki, aki Miskolcért tenni akar, mert az összefogásnak még nincs vége, sőt most van szükség csak rá igazán!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.27

A Fidesz járványkezelése megbukott: hamarosan kinyithatják a mobil járványkórházat

Ebből is látszik, mennyire dilettáns a Fidesz védekezése.

  • 2020.09.27

Bánki Erik (Fidesz) személyesen irányíthatta a választási csalást Mohácson

Lapunk birtokába került egy felvétel, amin látszik, hogy a fideszes Bánki Erik személyesen intézkedik a mohácsi időközi polgármester választás helyszínén, ahol információink szerint két nap alatt a második választási csalást követi el a Fidesz.

  • 2020.09.27

Fotók: bekamerázták a luxusvillát, ahol Rogán él

Profi biztonsági kamerákat szereltek fel a második kerületi luxusvilla bejáratához, ahol Rogán Antal propagandaminiszter lakik. A forgatható kamerák az utcát is figyelni tudják.