Címke: Ellenzék

2020.08.03

Fél éve dolgoznak egy komoly beruházáson Miskolcon

A 2019 októberében megválasztott miskolci vezetés többet lépett előre hónapok alatt, mint a Fidesz évek alatt. 

2020.06.15

Veres Pál: Én hiszek a stratégiai tervezésben és a stratégiai gondolkodásban

Egy csepp kétség sem maradt afelől, hogy milyen jó kezekben van Miskolc. A polgármester Minap-nak adott interjújából kiderült, a lakosok a lehető legjobban döntöttek, amikor 2019 októberében mellette döntöttek. 

2020.05.11

Különleges módon ünneplik idén Miskolc Napját

A koronavírus-járvány sajnos egyelőre nem engedélyezi a tömeges ünnepléseket, de a miskolci városvezetés nem akarta teljes mértékben elvenni a lakosoktól az élményt. 

2020.05.07

Miskolci önkormányzat: Hubayt félrevezették a diósgyőri várral kapcsolatban

Cáfolja a miskolci önkormányzat Hubay György fideszes országgyűlési képviselő múlt csütörtöki, a diósgyőri várral kapcsolatban tett kijelentéseit.

2020.04.30

Húszezer darab maszkot osztott szét a DK az országban, Miskolcnak is jutott

A Demokratikus Koalíció több, mint 20 ezer darab maszkot osztott szét országszerte. Azért vették saját kezükbe az irányítást, mert úgy érzik, az Orbán-kormány nagyon csúnyán magukra hagyta a magyar polgárokat. 

2020.04.23

A mai naptól kötelező a a szájmaszk a miskolci buszokon, villamosokon

Miskolcon is kötelező lesz a maszk, vagy valamilyen más, a szájat takaró ruhadarab, sál, kendő viselése a tömegközlekedési eszközökön csütörtök reggeltől - közölte a polgármesteri hivatal sajtóosztálya az MTI-vel szerdán.

2019.10.21

Veres Pál egymás után kapja a felkéréseket

A friss miskolci polgármester, Veres Pál újult erővel vágott bele a város közösségi életébe és a választások után sorra fogadja el az elismerő meghívásokat a különböző eseményekre. 

2019.10.18

Veres Pál elmondta, miért döntött úgy, hogy indul a választáson

Veres Pál az ATV-nek adott interjújában elmondta, szerinte a létrejött szövetség biztosított egy olyan egyensúlyt, egyfajta pártnélküliséget, ami szimpatikus volt a szavazópolgárok számára. 

2019.10.15

Veres: Átgondolt várospolitika és fejlődés következik

Veres Pál a 24.hu-nak adott interjújában arról beszélt, hogy elsősorban a szemlélet fog megváltozni Miskolcon, aminek a következtében szeretné megszűntetni a pártpoltikai csatározásokat.

2019.10.14

Győzött Miskolc, győzött Veres Pál!

A közös ellenzéki jelölt, Veres Pál nyerte a 2019-es októberi önkormányzati választásokat Miskolcon. A város a változásra és a fejlődésre, a tisztességre, becsületre és emberségre szavazott, a lakók a kezükbe vették a sorsukat. 

2019.10.12

Veres Pál levelet írt a miskolci lakosoknak

A kampányidőszak egyik legbecsületesebb és legígéretesebb levelét tette közzé Veres Pál, a miskolci közös ellenzéki polgármester-jelölt. Minden szava egyszerű és tiszta, mégis egytől egyig a legfontosabb dolgokról szólnak.

2019.09.27

Veres Pál kiáll az állatvédelem és ivartalanítás mellett

A szociális alap keretein belül évente 2000 kisállat ivartalanítását vállalják és együttműködnek menhelyekkel - mondta Veres Pál közös ellenzéki polgármesterjelölt.

2019.09.26

Veres Pál köszönetet mondott a támogatóknak

Facebook-on mondott köszönetet a támogatóinak Veres Pál, Miskolc közös ellenzéki polgármester-jelöltje. 

2019.09.23

Nem várhatunk egy balesetig, hogy belássuk: kerékpárút kell!

Mivel nincsen bicikliút, életveszélyes a kerékpáros közlekedés Lillafüred felé. Veres Pál polgármesterként haladéktalanul megkezdi a kerékpárút kiépítését Miskolc fő látványosságai között. 

2019.09.18

Hogy mernek szülésről papolni a fideszesek ezek után?

Miután a dilettáns fideszesek miatt már a miskolci kórház szülészetének is elkezdődött a leépítése, Kövér László soha többet ne merjen az unokaszülés fontosságáról papolni!