Egyre nagyobb a harc - Orbán emberei nem képesek együttműködni

Egyre nagyobb a harc - Orbán emberei nem képesek együttműködni

Nagyon szomorú, ahogy naponta többször is egymásnak teljesen ellentmondó nyilatkozatokat tesznek Orbán bábjai. Hát komolyan nem lehet legalább a járvány idejére összefogni?

Épp csak napvilágot látott, hogy Varga Mihály az ellenkezőjét állítja annak, amit Matolcsy mondott, már Palkovics is beszállt a fideszes nyilatkozatháborúba.

Bár a pénzügyminisztertől és a jegybankelnöktől már megszoktuk a civakodást, Palkovics még új kettejük küzdelmében. Kár, hogy ebben a szappanoperában egy ország sorsa a tét. 

Palkovics László, az innovációért felelős miniszter az MTI tudósítása alapján Debrecenben azt mondta, céljuk, hogy a költségvetési hiány ne érje el a 3 százalékot. Emlékezetes, hogy Varga Mihály ezzel szemben azt nyilatkozta, a hiány nagyobb is lehet, mint 3 százalék. Matolcsy viszont pár napja 2-3 százalékos növekedést jósolt ez évre.

Döntsék már el!

Szájkaratézzanak és licitáljanak egymásra nyugodton a pókerasztalnál. De semmiképp ne akkor, amikor Magyarország sorsa forog kockán! Azzal, hogy a fideszesek mindennel és mindenkivel csak háborúskodni tudnak - saját magukkal is - rengeteg kárt okoznak.

 

(Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.