A csicska fideszes Budai Bangónét akarta támadni, de magát járatta le

A csicska fideszes Budai Bangónét akarta támadni, de magát járatta le

Kövér László beszólása után, úgy akarják beállítani Bangónét, mintha ő bármi rosszat mondott volna.

Korábban mi is megírtuk, hogy a házmester házelnök kikapcsolta Szabó Tímea mikrofonját, ezt követően elmondta, hogy szerinte hol van a helye a kettessel kezdődő személyi számú embereknek, most pedig Budai Gyula fideszes főcsicska rá akarja tolni a saját sértéseiket a szocialista Bangóné Borbély Ildikóra.

Budai úgy fogalmaz:

mert nem tetszett neki Kásler miniszter válasza, nekirontott a kormánypárti képviselőknek, hölgyeknek és uraknak. Azt mondta, hogy itt 133 aljas embert látok csak” - rámutatva a fideszes és KDNP-s képviselőkre. Hoppá, hogyan kerül a csizma az asztalra??! Tehát mi kormánypárti képviselők (férfiak és nők) aljas emberek vagyunk!! Ez nem volt szép Ildikó!
Budainak fogalma nincs, mi a különbség aközött, hogy valakit a puszta nőiségében bántanak, és aközött, hogy egy parlamenti képviselő elmondja, hogy a fideszesek aljasak. Bangóné Borbély Ildikó esetében ez történt, helyretette a fiúkat, hiszen az elmúlt évek zsarnok kormányzásában minden Orbán-párti képviselőnek szerepe volt.

Budairól ez annyit árul el, hogy képtelen felfogni, miért nem kóser, ha nőket bántunk, csak azért mert nők. El tudjuk képzelni, mennyi gyűlölet forronghat ebben az emberben a hölgyek irányába...

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

MSZP: 46000 magyar hal meg évente, mert rossz az egészségügy

Az újjáépítés helyett a fideszes oligarchák költségvetését nyújtotta be javaslatként a kormány a törvényhozásnak - mondta online sajtótájékoztatóján Korózs Lajos, a parlament népjóléti bizottságának szocialista elnöke.

  • 2020.06.05

Szégyen: Orbán már megint egy diktátornak puncsol

A felcsúti miniszterelnök nem bír leállni. Most épp a fehérorosz diktátorhoz dörgölőzik, ezzel szégyent hoz Magyarországra. Megint. 

  • 2020.06.05

Új Simicska: 24 milliárdot keresett Szíjj László

157 milliárd forint értékben értékesítette szolgáltatásait tavaly Szijj László cége. Ez szinte kizárólag állami megrendelésekből származik. Üzemi eredményük 31,5 milliárd volt.