Városi szülői értekezlet tatanak a NAT-tal kapcsolatban Miskolcon

Városi szülői értekezlet tatanak a NAT-tal kapcsolatban Miskolcon

A szülők, nagyszülők, leendő szülők, pedagógusok és diákok társaságát várják arra a miskolci értekezletre, ahol az oktatást, a gyermekek jövőjét és a tanárok megbecsülését helyezik fókuszba. Azaz minden olyat, amit a vámpírkormány az új NAT-tal megpróbál tönkretenni.

Az országban senkit nem hagynak nyugodni a közoktatási rendszerrel kapcsolatban évek óta megfogalmazott kritikák, illetve a néhány hete megjelent botrányos Nemzeti Alaptanterv.

A Miskolci Herman Ottó Gimnázium már 2016-ban, egy nyílt levélben a legelsők között hívta fel a figyelmet az oktatás problémáira. Most négy évvel később, ismét a gimi tantestülete fogalmazott meg elgondolkodtató kérdéseket a NAT-ról és a hazai közoktatásról.

Városi Szülői Értekezlet szervezői, a Padtársak csak egyetlen gondolatébresztő kérdést tettek fel. 

Ez a legjobb oktatási rendszer, amit jelenleg gyermekeinknek adhatunk, és a holnap Magyarországának kívánhatunk?

A pódiumbeszélgetésen számos tanár, képviselő, tankönyvíró és oktatáskutató is részt fog venni. Rajtuk kívül pedig mindenkinek ott a helye, hiszen az oktatás a mi közös, nemzeti ügyünk! A gyermekek, gyermekeink jövője van veszélyben, ne várjunk tétlenül arra, hogy mindent romba döntsön a felcsúti miniszterelnök aljas kormánya.

Időpont: 2020. március 6., péntek, 17:00–19:00

 

Helyszín: Miskolc, Görgey Artúr utca 5.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.05

Mit ártottak az áldozatok Orbán talpnyalóinak? Semmit, mégis megszavazták!

Ha valaki azt hitte, hogy Orbán hűséges talpnyalói, a KDNP-sek nem tudnak mélyebbre süllyedni, akkor megvan a mai meglepetése.

  • 2020.05.05

A miskolci pólósok az önkormányzati támogatást felajánlották a járvány kezelésére

A Veres Pál vezette miskolci önkormányzat még a koronavírus-járvány megérkezése előtt 25 millió forintot különített el a helyi vízilabdacsapat számára.

  • 2020.05.04

Majális helyett alapkőletétel Miskolcon

Veres Pál, Miskolc polgármestere Facebook-oldalán is megerősítette, hogy az idei május elseje rendkívüli volt: "szolidaritásunk kifejezésével és egy új emlékmű alapkövének letételével ünnepeltük a mai napot."