Németh Szilárd és a pacal okozta amnézia

Németh Szilárd és a pacal okozta amnézia

Szabó Szabolcs helyre tette végre a Fidesz birkózóját, aki Csepel képviselőjének próbálja magát hazudni.

A csepeli kisgömböc már megint a kerület képviselőjének próbálta behazudni magát. Erre Szabó Szabolcs hívta fel a figyelmet, aki Csepe-Soroksár valódi, választáson megszavazott, jogilag alátámasztott országgyűlési képviselője. A rezsi- és pacalguru ugyanis így kezdte a sajtótájékoztatóját Csepelen:

nekem, mint a kerület képviselőjének... 

Na álljon már meg a menet, pupák!

Szabó Szabolcs rendesen helyre tette Németh Szilárdot. Mint írta, valószínűleg a sok pacal mellékhatása, hogy Szilárd már nem emlékszik az elmúlt két választás eredményére, de a valóságban kétszer egymás után is alaposan elvertük. Legutóbb kb. háromezer szavazattal.

Szabó: "Egyébként meg gratulálok neki, hogy a polgármesterhez hasonlóan felszállt a hajléktalan-ellenes vonatra."
Én, mint Csepel képviselője, kérek ezért elnézést mindenkitől! Csepel egy szolidáris kerület, ahol segíteni szoktunk a rászorulóknak, és nem hiszünk a gyűlöletkeltő politikai kampányokban. Szilárd is jobban tenné, ha ételt osztana, maszkot osztana, önkéntes munkát vállalna.

Arról, hogy pontosan milyen aljas, de legfőbbképp szánalmas gyűlöletkeltésbe kezdtek Orbán csepeli bábjai, itt írtunk részletesen:

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.26

Hamisíthatott a volt fideszes holdingvezetés Miskolcon

Legalábbis a Velünk a város frakció szerint minden bizonyíték erre mutat. 

  • 2020.05.21

Míg Orbán Mészárost gazdagítja, Miskolcon egyre több a munkanélküli

Súlyos számokat mutatnak az áprilisi adatok. A munkanélküliek száma az egész országban rohamosan nő. A kormány nem tesz semmit, csak ködösít és pofátlanul nézi végig, ahogy családok megélhetése kerül veszélybe. 

  • 2020.05.14

Alakszai Zoltán nem akar leállni

Alakszai Zoltán, aki csúnyán elbukott a 2019-es októberi önkormányzati választásokon, folyamatosan a jelenlegi városvezetés ócsárolja.