Lebukott a Fidesz miskolci kamujelöltje, feljelentést tesz az ellenzék

Lebukott a Fidesz miskolci kamujelöltje, feljelentést tesz az ellenzék

Bár rengeteg kamujelöltje van a Fidesznek országszerte, annyira nyíltan kevesen buknak le, mint az egyik állellenzéki jelölt Miskolcon. Az ügyben most az MSZP és a Jobbik is feljelentést tesz.  

Bazin Levente, az ellenzék közös miskolci képviselőjelöltje személyesen vette fel, ahogy az Új Lendület "képviselőjelöltje", Tóth Ákos bevallja: pénzért, a Fideszt szolgálva indult csak a választáson. A felvételen hallható, ahogy a kamujelölt arról beszél, neki jó a Fidesz, nem akar nyerni, ezért sem kampányol. Ráadásul cselekedete súlyával is tisztában van, de úgy gondolja, semmi baja nem lehet, mert meg fogja kapni a megfelelő védelmet. 

 

(Miskolci választási plakátok)

Az MSZP és a Jobbik is feljelentést tesz.

Varga László, az MSZP és Jakab Péter, a Jobbik országgyűlési képviselője az üggyel kapcsolatban kijelentették: Miskolc legnagyobb választási csalására utalnak a történtek. Éppen ezért a választás rendjének megsértése alapos gyanúja miatt tesz feljelentést az MSZP és a Jobbik is a rendőrségen.

Az Új Lendület csak egy fideszes kamuszervezet!

Jakab Péter egyébként azt is elmondta, hogy az Új Lendület jelöltjeiről Miskolc szerte elterjedt már a hír, hogy ez csak a Fidesz ócska, zavarkeltő álcivil szervezete. A nyilvánosságra kerület hangfelvétel is ezt bizonyíthatja.

(Via.)

(Kiemelt kép: Jakab Péter Facebook.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.30

Újabb szobrok, amelyek 137 évnyi Borsodi átlagkeresettel egyenlőek

Rosszul gondolta az, aki azt hitte, az Orbán-kormányt tönkretette anyagilag a válsághelyzet. Dehogyis! Még egy újabb adag szoborcsomagra is futja. 

  • 2020.07.29

Lehet, hogy Ön is Mészáros szalmonellás tojásaiból vásárolt

Nagyon sok szalmonellás tojást kell visszahívnia az áruháznak. 

  • 2020.07.28

Végre irtják a szúnyogokat Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

A Nemzeti Népegészségügyi Központ 180 napra engedélyezte a légi kémiai szúnyogirtást egy esetleges szúnyogok okozta betegséghullám megjelenését figyelembe véve.