Címke: fidesz

2020.07.30

Újabb szobrok, amelyek 137 évnyi Borsodi átlagkeresettel egyenlőek

Rosszul gondolta az, aki azt hitte, az Orbán-kormányt tönkretette anyagilag a válsághelyzet. Dehogyis! Még egy újabb adag szoborcsomagra is futja. 

2019.10.12

Plakátrongálásra költötte a Fidesz a nyugdíjasok pénzét?

Információink szerint egy férfi napi 5000 forintot kapott a Fidesztől, hogy Veres Pál plakátjait módszeresen megrongálja. A rendőrség is vizsgálódik.

2019.10.09

Orbán minden miskolcit megfenyegetett!

A miskolci Fidesz-bábok már annyira rettegnek Veres Pál és a közös ellenzéki jelöltek győzelmétől, hogy Orbán Viktor is a segítségükre sietett. Kár, hogy csak egy kiadós fenyegetőzésre futotta a miniszterelnöktől. 

2019.10.08

Nincs Csontos-ügy, csak miskolci Fidesz-ügy van

A miskolci Fidesz, jelölteket vásárol és jelölteket félemlít meg, szavazatokat vásárol és üzemszerűen szavazókat téveszt meg - közölte a Velünk a Város.

2019.10.07

Lebukott a Fidesz miskolci kamujelöltje, feljelentést tesz az ellenzék

Bár rengeteg kamujelöltje van a Fidesznek országszerte, annyira nyíltan kevesen buknak le, mint az egyik állellenzéki jelölt Miskolcon. Az ügyben most az MSZP és a Jobbik is feljelentést tesz.  

2019.10.02

Plakátháború? - Kopcsó Gábort nem érinti

Ezt a cikket olvasónk küldte be nekünk. Fizetünk érte. Küldj Te is cikket, ha tudod, mi a lényeg: kuldjcikket@ezalenyeg.hu!

2019.10.01

Kopcsó Gábor a Fidesz trójai falova

Ezt a cikket olvasónk küldte be nekünk. Fizetünk érte. Küldj Te is cikket, ha tudod, mi a lényeg: kuldjcikket@ezalenyeg.hu!

2019.10.01

Hell! Óriási monstrum a miskolci főtérre?

A lakosok megkérdezése nélkül született döntés egy többszintes monstrum felépítéséről, mégpedig a régóta megújulásra váró főtér mellett. A terveket egyszer már elkaszálták, de úgy tűnik, a meccs még nincs lefutva.

2019.09.30

Nem tudták legyőzni az MSZP-st, megszüntették a körzetét

Átrajzolta a térképet és furcsa módon éppen azt az egyéni választókörzetet szüntette meg az akkor még csak jegyzőként funkcionáló Alakszai Zoltán, ahol 25 éve nem tud győzni a Fidesz. Szerinte jogszerű volt, a bíróság azonban ellene döntött.

2019.09.27

Kriza meg akarta akadályozni az ételosztást

Ételosztást akart szervezni Miskolcon a Gyermekétkeztetési Alapítvány, a polgármester szerint ugyanakkor nem ezzel kellene bekerülni a hírekbe.

2019.09.25

Önkormányzati feketekasszáról szóltak a hírek

Feketekasszából fizették a Kriza Ákos 2014-es kampányába besegítő vállalkozót - állítják többen.

2019.09.24

Veres Pál vezet Miskolcon a Fidesz előtt!

Az EzaLényeg.hu online közvéleménykutatása szerint megérte az példátlan ellenzéki összefogás Miskolcon: Veres Pál, közös ellenzéki jelölt vezet fideszes ellenfele előtt, és ha mindenki, aki változást akar, elmegy szavazni, véget ér a Fidesz hatalma Miskolcon.