A pofátlan Fidesz két miskolci intézménybe is odaállítja az iskolaőröket

A pofátlan Fidesz két miskolci intézménybe is odaállítja az iskolaőröket

Fogalmunk sincs, hogy dühösek vagy elkeseredettek legyünk a pofátlan Fidesz legújabb ötletétől. 

Az Orbán-kormány szereti a dolgokat erőszakkal megoldani, ez senkinek nem újdonság.

Az viszont, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek egyébként is nehéz életét, még egy jókora adag fenyegetettséggel és megfélemlítéssel lehetetleníti el, egy ország számára volt meglepő. Felháborító és gyomorforgató.

Pedagógusok rengetege és szakmai szervezetek sokasága harcolt az iskolaőrség bevezetése ellen. Mind hiába. A hazai vámpírkormány minden és mindenki felett áll.

Így hát senkivel és semmivel nem törődve az Országgyűlés július 3-án elfogadta az iskolaőrség bevezetésére vonatkozó törvényjavaslatot.

Az iskolaőrök szeptembertől rendészeti szervként, majdnem pedagógusi fizetésért vágnak rendet a nem megfelelően viselkedő diákok között. 

Apropó, a munka kifogástalan működéséért és a tanulók rettegésben tartásáért gumibotból, bilincsből és gázspray-ből sem lesz hiány.

Az, amit az Orbán-kormány művel emberileg és szakmailag is elfogadhatatlan. A gyermekek ki lesznek szolgáltatva és meg lesznek félemlítve, az ő érdeküket és életüket szem előtt tartva, ezt soha nem lenne szabad meglépni. 

De, mit foglalkozik ezzel az undorító Fidesz? Nekik az a fontos, hogy megosszák a társadalmat, gyűlöletet gerjesszenek, kiélezzék a belső ellentéteket és elmélyítsék a szegregációt.

Sajnos, Miskolcon két intézmény sem úszta meg. A Miskolci II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában és a Miskolci II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Győri Kapui Tagiskolájában is lesz iskolaőrség.

Milyen élet vár azokra a diákokra, akik rettegésben töltik el mindennapjaikat? Milyen hatással lesz a tanulmányaikra, a fejlődésükre? Egyáltalán bele gondolt valaki, hogy ők lennének a jövő generációja?

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.23

Koronavírus: Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is magasak a számok

Másfajta védekezési stratégiát vetnek be, ugyanis az országos tisztifőorvos szerint a járvány második hullámának a természete eltér az elsőtől.

  • 2020.09.18

Koronavírus: megfigyelés alatt tartanak egy óvodai csoportot Miskolcon

Október 1-től a miskolci óvodákban is az a járványügyi ellenőrzés lép életbe, mint országszerte minden tanintézményben: lázmérés a beléptetésnél.

  • 2020.09.16

Koronavírus: Miskolc városában is emelkedik a szennyvízben a koronavírus örökítőanyaga

Növekvő tendenciát mutattak ki az új koronavírus örökítőanyagának mennyiségében több hazai településen is.