Orbán teljesen elvesztette a kapcsolatot a magyar valósággal

Orbán teljesen elvesztette a kapcsolatot a magyar valósággal

Egyik életidegen baromságot a másik után mondta a héten a vámpírkormány feje.

Orbán Viktornak több olyan megnyilatkozása is volt a héten, ami arról tanúskodik, hogy valójában fogalma sincs, mi folyik az országban az ő nem is olyan kicsiny, de a valóságtól mindenképp elzárt világán kívül.

Volna tippünk amúgy, milyen módon lehetne a világa még elzártabb, de az neki nem tetszene.

Eheti első aranyköpéseit akkor kapta az arcába az ország, amikor a héten részt vett a Mindent a magyar vidék jövőjéért című könyv bemutatóján. Először az az örökbecsű gondolat került a sajtóba az ott elhangzottakból, mely szerint

A magyar férfiember archetípusa a gazda

Mondta ezt az az Orbán, aki szinte semmit se dolgozott az életében a politikán kívül, csak a földek lenyúlásában és mások kiforgatásában jeleskedett.

Később nyilvánosságra került a beszéd teljes szövege is, aminek egy másik részén aztán a XVIII. századi kisbirtokos romantikus képétől megérkezett ő is a XXI. század Magyarországára.

Már, ahogy azt ő elképzeli.

Azt bírta ugyanis közölni a hallgatóságával - és ezt tényleg nem tudjuk hova tenni a mai magyar valóság ismeretében - , hogy 

Nem vagyunk messze attól, hogy azt tudjuk mondani, hogy ma egy magyar faluban ugyanolyan minőségű életet lehet élni, mint a fővárosban

Komolyan ez látszik a Karmelita Kolostor erkélyéről vagy a hatvanpusztai luxusbirtok udvaráról? Vagy a Pancho Aréna VIP-páholyából nézelődve tűnik így szotyiköpködés közben? 

Utóbbi egyébként lehetséges. Egy Facebook-on terjedő mém erre rá is mutat, kicsit máshova helyezve a hangsúlyt a mondaton belül, hogy helyes legyen:

És még csak ezután jött a szokásos pénteki rádióinterjú, aminek kapcsán tényleg nehéz eldönteni, hogy  neki mentek el otthonról, vagy ő néz hülyének mindenki mást.

Ha összemérjük a magyar jogállamiságot a német jogállamisággal, akkor lehet mi kerülünk ki győztesen

– jelentette ki Orbán, és kibírta röhögés nélkül.

Persze az is lehet, hogy ő ezt komolyan el is hiszi.

Lehet, hogy csak szimplán nem hajlandó tudomást venni a valóságról. De az talán még rosszabb. mintha cinikusan a szemünkbe nevetne. 

Elvégre a NER az ő személyére épül, az ő döntéseitől függ szinte minden. Sajnos szó szerint.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.31

Egyetemi szinten oktatják a hazudozást a jövő álhírgyárosainak - FFF 35. rész

Az év poénja, hogy a hírhamisításban élenjáró közmédia akar a tények tiszteletére tanítani. 

  • 2020.07.29

Csajos csevegésbe rejti a Pesti Srácok a kőkemény propagandát – FFF 34. rész

A Pesti Srácok leánykülönítménye cukormázba burkolja a Fidesz nemzeti manipulációját. Kitöltési útmutató, csak úgy lazán, csajosan – nekünk felfordult a gyomrunk. 

  • 2020.07.27

Elemzőnek hazudja a pártkatonát a Fidesz-propaganda - FFF 33. rész

A saját párttársaikat is elemzőnek állítják be a Fidesz-propagandában. Így próbálják átverni a magyar embereket. Mutatjuk a valóságot!