A google fordító tréfálhatta meg az Origo sorosozó propagandistáit - FFF 16. rész

A google fordító tréfálhatta meg az Origo sorosozó propagandistáit - FFF 16. rész

Az Origo túlságosan bízott Habony álhírügynökségében, de az is lehet, hogy csak saját butaságuk vezetett ehhez a ciki lebőgéshez.

Az Origo rendszeresen vesz át adatokat a Habony Árpádhoz köthető sorosozásra specializálódott V4NA hírügynökségtől. Most is ezt tette, de vagy nem ellenőrizték a forrást vagy már annyira beleőrültek a liberálisozásba, hogy mindenhol azt látják.

Az álhírügynökség kutatásaira alapozva azt állította a fideszes hazugságportál, hogy egy bizonyos jezsuita alapítvány "liberális tanulmányokat" oktat migránsoknak.

Az igazság ezzel szemben az, hogy a Jesuit Worldwide Learning alapítvány 220 menekülttáborban élő ember diplomához jutását segítette egyáltalán nem liberális, hanem teljesen szokványos tudományokból.
Az angol nyelvű szövegben a "liberal studies" kifejezés található, ami a latin "septem artes liberales" megfelelője a "hét szabad művészetet" azaz az alapvető tudományokat jelenti. Az Origo propagandistái valószínűleg a google fordítót használták az angol szöveg értelmezéséhez, és túlbuzgóságból rögtön sorosista összeesküvést láttak a hibás tükörfordításban.
 

Így lett az algebrából, fizikából, filozófiából, szociológiából és vallástudományból sorosista liberális tanulmányok. Vagy az is lehet, hogy Orbán firkászai vakon megbíztak Habony "Sorosfigyelő Intézetében", ezért azt sem tudják, mit hazudnak éppen.

Minden esetre egészen konkrétan leliberálisozták a jezsuitákat, ami azért még tőlük is nevetséges.

Újra bebizonyosodott, hogy a Fidesz álhírgyára dübörög, méghozzá a mi pénzünkből.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.13

Fidesz-újságban dörgölőzik Orbán kezéhez Fodor Gábor

Az SZDSZ egykori elnökeként már 10 évvel ezelőtt is a Fidesz érdekében aknamunkát végző Fodor Gábor húzott egy merészet, és a Magyar Nemzetnek adott interjúban védte Orbánt és szidta Karácsony az exellenzéki expolitikus.

  • 2020.07.13

Minden a feje tetején - olvasónktól

Abban a pillanatban, amikor egy országban a futballt művészet kategóriájába sorolják, a művészet végleg a politika erőterébe züllik.

  • 2020.07.11

Orbán teljesen elvesztette a kapcsolatot a magyar valósággal

Egyik életidegen baromságot a másik után mondta a héten a vámpírkormány feje.