4 undorító mondat Orbántól péntekre

4 undorító mondat Orbántól péntekre

Orbánnak megint sikerült mélyre süllyednie szokásos péntek reggeli propagandainterjújában. Össze is szedtünk 4 olyan dolgot belőle, ami kiveri a biztosítékot. 

Orbán Viktor eheti rádiós interjúja sem a magyar emberek tájékoztatásáról szólt. Sokkal inkább volt nevezhető ócska önfényezésnek és dedós hisztinek, amiért az ellenzék kritizálni meri. Nézzük is mit mondott a beszélgetés legelején:

1: "A baloldalt leszámítva, aki kihúzta magát ebből a közös védekezésből, mindenki összefogott Magyarországon."

Ezek szerint talán Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselői ajánlották fel a fizetésemelésüket a járvány elleni védekezésre? NEM! Az ellenzéki képviselők tették. Vagy úgy egyáltalán: az ellenzék intézte el, hogy a képviselők a járványhelyzet kellős közepén kapjanak fizetésemelést? NEM! És Karácsony Gergely Orbán szerint nem baloldali talán? Mert, ha valaki, akkor a főpolgármester tényleg mindent megtett, amit tehetett a járvány ellen. Még annak ellenére is, hogy a kormánytól alig kapott információt.

Nem sül le a bőr a képéről?!

2: "A rendkívüli jogrend a legjobb döntéseim közé tartozik."

Sikeresen szégyent hozott vele ismét a hazánkra. Ráadásul teljesen felesleges. A hatékony védekezés a felhatalmazás nélkül is simán megszervezhető volt. Orbán hatalommániája az egyetlen indok, amiért kellett nekik a törvény. Szóval tényleg olyan jó döntés volt ez?

3: "Kásler miniszter úr érdemei történelmiek."

Érdekes. Akkor miért is kezdte el szépen csendben az embertelenség miniszterének jogköreit átadni Pintér Sándornak? A Demokratikus Koalíció Orbán Káslerrel kapcsolatos kijelentésére úgy reagált,

Kásler Miklós egészségügyért is felelős miniszter érdemei valóban történelmiek, bár ezt nem “emberminiszterként”, hanem inkább “halálminiszterként” érte el: a kórházak felkészítése a járványra sehol sem járt annyi felelőtlen ágykiürítéssel, emberi drámával és halálesettel, mint nálunk. Valószínűleg Orbán Viktor az egyetlen az országban, aki szerint ezért dícséretet érdemel.

4: "Azok a polgármesterek, akik inkább a baloldali pártoknak az utasításait, ezt a kötöszködést, a támadást, a piszkálódást az elégedetlenséget, szóval akik ezt az általános védekezést nehezítő hangulat kialakítására adták a fejüket, meg megfogadták az erre vonatkozó központi pártutasításokat, azok rosszul teljesítettek."

Először is: központi pártutasításokat marionett bábként a fideszes helytartók szoktak elvégezni. Másodszor: Orbán színt vallott, hogy azokat a városvezetőket tartja jó polgármestereknek, akik nem állnak ki településük érdekeiért? Egy ideális fideszes polgármester nem kérdőjelez meg soha semmit csak teszi a parancsot?

Orbán már büszkén hangoztatja, hogy mennyire nem érdekli semmi, ami demokrácia. Neki az kell, hogy mindenki úgy táncoljon, ahogyan ő fütyül.

Kösz, de ebből nem kérünk!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.28

László Imre minden pert megnyert a Fidesz-álhírgyárosokkal szemben – FFF különkiadás

A 888, a Magyar Nemzet, a Pesti Srácok, a Ripost, a TV2 és az Origo is kiírhatja a homlokára, hogy álhírterjesztő csicska.

  • 2020.09.26

A 6 legfőbb indokom, amiért le kell bontani a kétharmados Fidesz-rendszert

Lenne persze 13 okom is, ha annyit akarnék összeszedni. Hosszabban is ki lehetne fejteni, ha lenne értelme. Most inkább csak azt a 6-ot sorolom fel, amit a legfontosabbnak tartok, azokból sem mindent írok le. Ebből is látszik, hogy le kell bontanunk a kétharmadot, mert az nem a magyar emberek, hanem erőszakos szűk csoport, a Fidesz-elit érdekeit szolgálja.

  • 2020.09.21

5 dolog Orbán múltjából, amit szívesen kitörölne, de mi nem feledjük

Több mint 30 éves gerinctelen politikai pályája alatt Orbánnak jó pár olyan ügye volt, amit ma már titkolna. Ezekből szedtünk össze most ötöt.