Publi

2020.04.09

A Hír TV Sorost hazudik oda, ahol Matolcsy van - FFF 5. rész

"Soros György támadása állhat a forintgyengülés hátterében" - hangzott el a HírTV Híradójában. Ez itt a FideszFéknyúzFigyelő, szóval mondjuk is, miért hazugság.

2020.04.09

5 szarvashiba és 1 főbűn, amit Orbánék elkövettek a koronavírus-járvány idején

Mostanra világosan látszik, hogy a kormány sokszor tudatosan szembemegy az ésszerűséggel. Sőt a járványhelyzetet kihasználva szándékoltan a saját hatalmi érdekeiket helyezi előtérbe. Korábban úgy tűnt, Orbánék csak meglepődtek a koronavírus-járvány teremtette helyzeten, és egyszerűen bénán kezelik a kialakult krízist.

2020.04.08

Orbánék 5 hibája + 1 bűne a járvány kezelésében

Mostanra világosan látszik, hogy a kormány sokszor tudatosan szembemegy az ésszerűséggel. Sőt a járványhelyzetet kihasználva szándékoltan a saját hatalmi érdekeiket helyezi előtérbe. Korábban úgy tűnt, Orbánék csak meglepődtek a koronavírus-járvány teremtette helyzeten, és egyszerűen bénán kezelik a kialakult krízist. 

2020.04.08

Orbán Mülleren keresztül fenyíti a budapestieket

Most úgy tűnik, a budapestiek lesznek a hibásak a járványért, nem a megkésett és elrontott védekezés. Megszokhattuk már Orbántól, hogy a Fidesz bűneit és hibáit vagy letagadja vagy másra keni rá. Most Müller Cecílián keresztül fenyegeti a fővárosiakat.

2020.04.08

Hazudott az Origo Donáth Annával kapcsolatban - FFF 4. rész

Sorozatunkban a Fidesz álhírgyárát mutatjuk be. Az FFF, vagyis a FideszFéknyúzFigyelő negyedik részében Donáth Anna kamu szexuális zaklatásos sztorijával foglalkozunk. A vádlott az Origo, a sértett a momentumos politikus.

2020.04.01

Bencsik: a járvány miatt egyetlen munkahely sem fog elveszni - FFF 3. rész

Sorozatunkban a Fidesz álhírgyárát mutatjuk be. Az FFF, vagyis a FideszFéknyúzFigyelő legújabb részében Bencsik András, Orbán Viktor egyik leghűbb propagandistájának egyik hazugságával foglalkozunk. 

2020.03.31

Az 5 leggázabb dolog a felhatalmazási törvényben

Összeszedtük az 5 legundorítóbb dolgot, amit a hétfőn elfogadott, Orbánnak teljhatalmat adó "felhatalmazási törvény" tartalmaz. 

2020.03.30

Csöbör Katalin és Hubay György is megszavazta Orbán teljhatalmát

Ma 137 képviselőről tudtuk meg, hogy mit is gondolnak valójában a köztársaságról és demokráciáról.

2020.03.24

Apáti Bence szerint a liberálisok terjesztették el a koronavírust - FFF 2. rész

Sorozatunkban a Fidesz álhírgyárát mutatjuk be. Az FFF, vagyis a FideszFéknyúzFigyelő második részében Apáti Bence csicskapublicista, a Magyar Nemzet főmunkatársa egyik hazug videójával foglalkozunk.

2020.03.23

Az ellenzék kötelessége megállítani Orbánt!

A kormány pénteken benyújtotta a parlamentnek azt a törvényjavaslatot, amivel előre meg nem határozott időre meghosszabbítanák a koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzetet. A felhatalmazási törvény teljhatalmat adhatnak Orbán kezébe. Ma szavaz róla a Ház.

2020.03.20

Így működik a Fidesz álhírgyára - FFF 1. rész

Mostantól rendszeresen megmutatjuk nektek, hogyan működik a Fidesz álhírgyára. Ez az FFF, vagyis a FideszFéknyúzFigyelő! Ma azt nézzük meg, hogyan lesz egy szó elvételével az igazságból ordas és undorító hazugság. Ez az ő mottójuk!

2020.03.20

Orbán szerint minden rendben. Csakhogy hazudik!

Háborúban a tábornokok a taktikai szempontból fontos objektumokat és készleteket helyezik előtérbe. A civil lakosság másodlagos. Orbánnál is ez a helyzet.

2020.03.18

A koronavírus-járvány bebizonyította: Orbánék kőkorszaki oktatáspolitikája megbukott

A koronavírus miatt egyetlen hétvége alatt a magukra hagyott tanároknak kellett kitalálniuk a távoktatást. Azt a rendszert, amit Orbánéknak 10 év alatt kutya kötelességük lett volna létrehozni. De ők inkább megszívatták 1,2 millió gyermek családját. 

2020.03.13

Bőven van még teendő a nők és férfiak közti bérkülönbség felszámolásáért

Az elmúlt tíz évben csupán minimális javulást sikerült elérni a férfiak és nők közti bérszakadék felszámolása terén. Budapest most elindult a jó irányba. Mégis, bőven van még hova fejlődni. 

2020.03.10

Orbán a koronavírustól is Mészáros Lőrincet félti

Gazdaságvédelmi akciótervet kell meghirdetni a koronavírus miatt - jelentette ki Orbán Viktor felcsúti miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara évnyitóján. A korábbi tapasztalatok alapján ezzel is Mészáros Lőrinc és bűntársai járhatnak jól.

2020.03.10

6 női politikus, aki miniszterelnök lehetne itthon

A Fidesz mindent megtesz, hogy elhitesse: a nők helye a közélet helyett a konyhában van. Nagy szerencse, hogy vannak bőven olyan női politikusok, akik erre folyamatosan rácáfolnak.

2020.02.26

Orbánék hazugságai hiteltelenné tették a kormányt a koronavírus ügyében is

Nem meglepő, hogy a magyar társadalmat nem tudja megnyugtatni a kormányzati kommunikáció az új koronavírussal kapcsolatban. Ha valaki éveken keresztül hazudozik, nyilván nem fog neki senki hinni a valódi veszélyhelyzetekben sem.

2020.02.26

Nincs kétségünk, mit akar Orbán az új NAT-tal

Az új NAT bevezetésének tervét óriási tiltakozáshullám kísérte a szakma részéről. Miért akarja a Fidesz, hogy ósdi dolgokat tanuljanak a diákok a korszerű ismeretek helyett?

2020.02.16

Minden jel szerint Orbán legfőbb kultúrharcosa egy futóbolond

Orbán egyik legfőbb kultúrharcosának és talpnyalójának, Szakács Árpádnak rengeteg vérlázító és ostoba megszólalása volt már, most azonban sikerült ezeken is túltennie. Rémisztő, hogy ilyen emberekre fontos feladatokat bíz Orbán.

2020.02.14

Márciusban indul az új nemzeti konzultáció: hazugság és gyűlöletkeltés lesz benne

Kell, mint egy falat kenyér, mi? Megint milliárdokat szór el a kormány hazugságra és gyűlöletpropagandára, miközben egyre nehezebb megélni, az ország kettészakadása pedig magasabb fokozatba kapcsolt.

2019.12.08

Orbán putyinista kisvasútján nincsen fék

Orbán retteg a bukástól. Ezt bizonyítja fideszes csicskáinak legújabb módosító javaslata, mellyel szinte teljesen ellehetetlenítené az ellenzéki képviselők munkáját. 

2019.11.12

Ezért csicskul be mindenki Erdogannak

Sokak szerint tömeggyilkos, még többek szerint kegyetlen diktátor, akinek semmit sem jelent a demokrácia. Erdogant mégis mindenhol fogadják Európában, a németek a hátát lapogatják, Orbán pedig csontig benyal neki. De miért? Máris mondjuk!

2019.11.07

Borkai elhúzza a csíkot, avagy a lólengő felemelkedése és bukása

Noha manapság a Fidesz Magyarországán bármi megtörténhet (elég annyi: Polt Péter) Borkai Zsolt politikai pályafutásának alighanem vége.

2019.11.06

Orbán, Varga és Matolcsy együtt vezetik falnak a magyar gazdaságot

Az összeesküvéselmélet-mániás Matolcsy és Varga Mihály már megint egymásnak estek. A legnagyobb baj, hogy ennek most is a magyar emberek isszák meg a levét. 

2019.11.04

Ez normális? Matolcsy megszüntetné az eurót

Majd pont ez a forintot bedöntő, a magyar gazdaságot többször majdnem tönkretevő ufóhívő fogja megmondani Európának, mit csináljon a valutájával, nem? Nevetséges, és szégyent hoz ránk is!

2019.10.18

Bejöttek az EzaLényeg.hu jóslatai az önkormányzati választásokon

A lapunk megbízásából készített közvélemény-kutatások mindenhol nagy pontossággal jelezték előre a választások eredményét.

2019.10.12

Adria a didit, a didit Adria!

Olvasónk megmondja, milyen az a fideszes tuccélni.

2019.10.10

Jönnek a szuperhősök: Most már nagyon dühösek vagyunk!

A Sötétség Ura mindent bevet ellenünk, de ha mindannyian összefogunk a gonoszságuk ellen, senki sem állíthat meg minket: mi magunk leszünk a szuperhősök!

2019.10.07

Jönnek a szuperhősök: Hé, Nagyfiú, kezd lemenni a nap!

Itt már csak a szuperhősök segíthetnek! Jövő vasárnap Te is az lehetsz, ha az ellenzékre szavazol!

2019.10.02

Tudod, mi a lényeg? Legyél a hírmondónk!

Az EzaLényeg.hu sok tekintetben úttörőnek számít. Ez nemcsak hétköznapi nyelvezetünkre, az igazsághoz való kérlelhetetlen és az őszinteséghez való radikális viszonyulásunkra igaz. Az üzleti modell, ami alapján működésünket elképzeljük, szintén nem megszokott hazánkban.

2019.09.30

Tarlós a politikai bunkók között az utolsó

Mindig vannak azok a bunkók, akik élvezik, hogy elronthatják mások jókedvét.

2019.09.23

Ketrecharc Fidesz-Magyarországon

Az elmúlt 10 év ketrecharccá változtatta nemcsak a magyar politikát, de sajnos magát Magyarországot is.

2019.09.18

Tudod, mi a lényeg? Legyél a szerzőnk!

Minden megjelent anyagért fizetünk.

2019.09.16

A Miskolci fideszesek 5 főbűne

Kriza Ákos 2010. óta tartó városvezetése nagyon sok kárt okozott a miskolci embereknek. A teljesség igénye nélkül összeszedtük Miskolc fideszes városvezetésének 5 főbűnét.

2019.09.13

Legendás iskolaigazgató mögé sorakozott fel az ellenzék

Soha ilyen egységbe nem állt még fel az ellenzék egy város érdekeiért! Veres Pál, a legendás Földes Gimnázium elismert igazgatója polgármesterségéért olyan érdemi összefogás valósult meg, amely valódi alternatívát kínál a bukott fideszes városvezetéssel szemben.

2019.09.13

Kriza Ákos és emberei megbuktak!

Kriza Ákos 2010. óta tartó városvezetése nagyon sok kárt okozott a miskolci embereknek. Bár a Fidesz ezúttal nem Krizát indítja, nem lehet kétségünk afelől, hogy Alakszai Zoltán semmiféle pozitív változást nem hozna a város életébe, hiszen ugyanúgy részese volt a mostani városvezetés bűneinek, mint Kriza.

2019.09.12

Indulunk! Kik vagyunk és miért vagyunk?

2010. óta Magyarországon több lépcsőben jelentősen átalakult a médiahelyzet. Úgy alakult át, mint amikor a sötét utcán járva összeverik és kirabolják az embert.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom