Veres: Átgondolt várospolitika és fejlődés következik

Veres: Átgondolt várospolitika és fejlődés következik

Veres Pál a 24.hu-nak adott interjújában arról beszélt, hogy elsősorban a szemlélet fog megváltozni Miskolcon, aminek a következtében szeretné megszűntetni a pártpoltikai csatározásokat.

A helyébe pedig egy teljesen átgondolt várospolitikát és fejlődést tervez az új miskolci polgármester.

Az interjúban többek között azt is kifejtette, hogy hiába a vádak, ő nem volt és most sem tagja pártnak, nem áll a az MSZP és a DK befolyása alatt és továbbra is pártoktól független szeretne maradni. 

Már a kampányban, és most a város fejlesztésében is úgy állapodott meg a pártokkal, hogy kizárólag Miskolc érdekét tartja szem előtt és nem a különböző pártokét.

Saját magát nevezte meg garanciának arra, hogy nem darálják be a pártérdekek. 

Szerinte az is segíteni fogja a munkáját, ha egymást is megpróbálják féken tartani a pártok. Bár, elárulta, hogy kétség kívül feltünő, hogy elég szűk kör nyeri el a megbízások többségét, de addig senkiről nem akar korrupciót feltételezni, amíg bele nem ássa magát a működésbe. 

Veres úgy véli, hogy "a legkisebb személyes haszna sem származhat az embernek abból, hogy polgármester. Én polgármesterként is kiállom majd a soromat mindenütt, továbbra is magam járok a piacra, és amikor csak lehet, magam vezetem majd az autómat."

A város érdekében maximálisan nyitott, éppen ezért veszi komolyan Orbán Viktor egyik ígéretét.

Ami úgy hangzott hogy, ha a városvezetés nem szúrja a miniszterelnököt mellbe, akkor szívesen működik együtt. Veres hozzátette, ő végképp senkit nem akar mellbe szúrni. 

A teljes interjú megtalálható a 24.hu oldalán.

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.27

A Fidesz járványkezelése megbukott: hamarosan kinyithatják a mobil járványkórházat

Ebből is látszik, mennyire dilettáns a Fidesz védekezése.

  • 2020.09.27

Bánki Erik (Fidesz) személyesen irányíthatta a választási csalást Mohácson

Lapunk birtokába került egy felvétel, amin látszik, hogy a fideszes Bánki Erik személyesen intézkedik a mohácsi időközi polgármester választás helyszínén, ahol információink szerint két nap alatt a második választási csalást követi el a Fidesz.

  • 2020.09.27

Fotók: bekamerázták a luxusvillát, ahol Rogán él

Profi biztonsági kamerákat szereltek fel a második kerületi luxusvilla bejáratához, ahol Rogán Antal propagandaminiszter lakik. A forgatható kamerák az utcát is figyelni tudják.