Vajna Tímea elmondta, mi a fő probléma a koronavírus idején

Vajna Tímea elmondta, mi a fő probléma a koronavírus idején

Jobb a Lambo, mint a Ferrari? Óriási szerencsére, hogy van, aki a világjárványban is megtalálja a lényeges témákat!

Vajna Tímea példája tökéletesen rámutat arra, hogy a Fidesz holdudvarában élők és az oligarchák által meggazdagodók miként tekintenek a világra. A kormánypárti mágnások fő célja azt a kényelmi állapotot elérni, amelyikben lábukat az ég felé csapva egy tűzpiros Ferrariból fütyülhetnek a magyarok gondjaira.

"Nagyon jó volt kipróbálni a Ferrarit egy körre, de nekem a Lambo valahogy jobban bejön... a formája" - írja az Instagramján Vajna Tímea az alábbi fotóhoz:

Korábban mi is írtunk róla, hogy Tímea nem bírja a veszteséget, a fánkozója már nem termett aranyat, ezért ő is hozzájárult a munkanélküliek gyarapításához.

Amíg termelnek a kaszinók, és amíg Orbán urizáló kormánya a leghűségesebbek alá egy Lamborghinit tesz, a holdudvar szüntelenül kiszolgálja a Fideszt. 

A Ferrarinál ugyanis jobb a Lambo, annál már csak Orbán hátsója jön be jobban! "A formája..." Mi?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

MSZP: 46000 magyar hal meg évente, mert rossz az egészségügy

Az újjáépítés helyett a fideszes oligarchák költségvetését nyújtotta be javaslatként a kormány a törvényhozásnak - mondta online sajtótájékoztatóján Korózs Lajos, a parlament népjóléti bizottságának szocialista elnöke.

  • 2020.06.05

Szégyen: Orbán már megint egy diktátornak puncsol

A felcsúti miniszterelnök nem bír leállni. Most épp a fehérorosz diktátorhoz dörgölőzik, ezzel szégyent hoz Magyarországra. Megint. 

  • 2020.06.05

Új Simicska: 24 milliárdot keresett Szíjj László

157 milliárd forint értékben értékesítette szolgáltatásait tavaly Szijj László cége. Ez szinte kizárólag állami megrendelésekből származik. Üzemi eredményük 31,5 milliárd volt.