Újabb vírushullámra számít Orbán

Újabb vírushullámra számít Orbán

Egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan mikor várható az újabb járványhelyet, a miniszterelnök tájékoztatásából pedig pláne nem.

A Kossuth rádiónak adott szokásos interjújában Orbán arról beszélt: "Magyarország az első csatát megnyerte a vírussal szemben." A háborús retorika kihagyhatatlan elem, hiszen a Fidesz bátor emberei azon túl, hogy teljhatalmat adtak a vezérnek, a babérokat is learatnák a diadalban.

Örvendetes, hogy hazánkban a lakosság fegyelmezettsége miatt nem fajult el a vírus, viszont a Fidesz szegénységi bizonyítványa, hogy Orbán nem tudott konkrétumot mondani a folytatásról.

A kormányfő úgy fogalmazott:

"Magyarországon október, november környékén újabb hullámra számíthatunk, erről nem lehet tudni, hogy gyengébb vagy erősebb lesz."

Lehet, hogy gyengébb, lehet hogy erősebb? Ez az információ nem tűnik túl konkrétnak. Olyan, mintha a meteorológus kijelentené, hogy holnap vagy napos idő lesz, vagy kegyetlen vihar.

Ha az időjósnak nem fizetnénk egy ilyen információért, vajon Orbánt miért pénzeljük?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

MSZP: 46000 magyar hal meg évente, mert rossz az egészségügy

Az újjáépítés helyett a fideszes oligarchák költségvetését nyújtotta be javaslatként a kormány a törvényhozásnak - mondta online sajtótájékoztatóján Korózs Lajos, a parlament népjóléti bizottságának szocialista elnöke.

  • 2020.06.05

Szégyen: Orbán már megint egy diktátornak puncsol

A felcsúti miniszterelnök nem bír leállni. Most épp a fehérorosz diktátorhoz dörgölőzik, ezzel szégyent hoz Magyarországra. Megint. 

  • 2020.06.05

Új Simicska: 24 milliárdot keresett Szíjj László

157 milliárd forint értékben értékesítette szolgáltatásait tavaly Szijj László cége. Ez szinte kizárólag állami megrendelésekből származik. Üzemi eredményük 31,5 milliárd volt.