Tizenegy dohánybolt landolt Simonka György családjánál

Tizenegy dohánybolt landolt Simonka György családjánál

A fideszes maffiózó családja évente több tízmillió forintot keres a trafikokkal.

Év elején kezdődött el az évtized fideszes maffiapere, Simonka György főszereplésével. A Békés megyei országgyűlési képviselőt másfél milliárdos bűnszervezetben elkövetett csalással és még féltucatnyi más bűncselekmény elkövetésével vádolják. Az ügyészség 8,5 év börtönt és teljes vagyonelkobzást kért Simonka Györgyre.

A családnál landol a pénz.

A képviselő nevén viszonylag kevés vagyontárgy van. Elővigyázatosságból a család többi tagjánál oszthatják el a nyereséget. Most a 24.hu derítette ki, hogy Simonka unokahúga és unokaöccse is jól járt az utóbbi években. Mindkettőjüknek külön dohány bizniszben utazó cége van, amiket furcsa módon ugyanazon a napon és helyen alapítottak. A két cég összesen 11 trafikot üzemeltet Békés megyében, az éves árbevételük pedig együtt eléri az 1,7 milliárd forintot. Nyereségként pedig több tízmillió forintot tesznek zsebre minden évben.

A soha el nem készült biciklis központ.

Nemcsak Tóth Renáta és Tóth Zsolt szekere fut jól, hanem az édesanyjuké is. A fideszes maffiózó testvére, Simon Zsófia egy olyan egyesületnek a vezető tisztviselője, ami 3 évvel ezelőtt 250 millió forintot nyert el egy kerékpáros turistaközpontra. A projektnek tavaly ősszel kellett volna elkészülnie, de akkor még egy kapavágás sem történt az ügyben.

Miközben folyik az évtized fideszes maffiapere, a fővádlott családját tovább tölti a közpénz-szivattyú!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

MSZP: 46000 magyar hal meg évente, mert rossz az egészségügy

Az újjáépítés helyett a fideszes oligarchák költségvetését nyújtotta be javaslatként a kormány a törvényhozásnak - mondta online sajtótájékoztatóján Korózs Lajos, a parlament népjóléti bizottságának szocialista elnöke.

  • 2020.06.05

Szégyen: Orbán már megint egy diktátornak puncsol

A felcsúti miniszterelnök nem bír leállni. Most épp a fehérorosz diktátorhoz dörgölőzik, ezzel szégyent hoz Magyarországra. Megint. 

  • 2020.06.05

Új Simicska: 24 milliárdot keresett Szíjj László

157 milliárd forint értékben értékesítette szolgáltatásait tavaly Szijj László cége. Ez szinte kizárólag állami megrendelésekből származik. Üzemi eredményük 31,5 milliárd volt.