Szétfertőzhetett volna mindenkit a fideszes, de még neki állt feljebb

Szétfertőzhetett volna mindenkit a fideszes, de még neki állt feljebb

Szinte hihetetlen, hogy semmibe véve a szabályokat, veszélynek kitéve mindenkit, B. Nagy László fideszes képviselő potenciálisan fertőzőként részt vett a mai parlamenti ülésen.

Az Országgyűlés mai ülésén Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke és frakcióvezető-helyettese szúrta ki, hogy az ülésen jelen van B. Nagy László fideszes képviselő is, aki együtt vett részt egy március 15-i ünnepségen a Szegedi Tudományegyetem koronavírusos rektorával. 

Rovó László rektor pedig akkor már fertőzött volt, hiszen nem vonult karanténba a Dél-torinói utazását követően.

Szabó Tímea napirend előtti felszólalásban Orbán Viktor felszólalására reagált. Orbán azt mondta, az ellenzék nélkül is kezelik a válságot, és 133 bátor ember kell neki most (a Fidesz–KDNP frakció létszáma). Szabó ezt kérdezte:

Szeretném megkérdezni, hogy 133 bátor emberre vagy 133 felelőtlen emberre van szüksége? Mit keres az ülésteremen B. Nagy László képviselő? Mert önöknek minél fontosabb, hogy meglegyen a kétharmad.

A szegedi DK egyébként Rovó Lászlót is lemondásra szólította fel a felelőtlenségéért, pedig ő nem tudott arról, hogy vírushordozó (bár a karantént elvártuk volna tőle.) B. Nagy viszont tisztában volt vele, hogy egy fertőzöttel együtt koszorúzott, mégis megjelent a legnagyobb döntéshozó fórumon.

Ezek után ráadásul B. Nagy a Magyar Hangnak reagálva azt mondta fellengzősen:

A parlamentben kötelező megjelenni, nem tehetem meg, hogy ezekben az időkben kivonjam magam a korlátozott parlamenti működésből. Nem hatósági karanténban vagyok, hanem magamat elzártam mindenkitől, hogy véletlen se történjen semmi. Úgy gondolom, mi tartozunk annyi felelősséggel a társadalomnak, hogy nem vonjuk ki magunkat, főleg ilyen fontos döntések előtt.

B. Nagy László az egész ország demokratikus működését is veszélybe sodorná, csakhogy meglegyen minden szavazat a teljhatalomhoz!
 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

Ha a fideszes propagandista nem lenne ilyen buta, most nagyon szégyellné magát

Miért éreznek késztetést a fideszes "szakértők" arra, hogy bebizonyítsák, buták, de legalább hűek a Fideszhez?

  • 2020.07.07

8,5 milliárd forintot kapott a pénzünkből a Lázár János hobbitelkeként működő mezőhegyesi ménesbirtok

A vámpírkormányt nem érdekli a válság. Ha egészségügyre és oktatásra nincs pénz, a haverok kistafírozására akkor is költenek. Lázár János a vidékre elsuvasztott lóügyi miniszter sem járt rosszul.

  • 2020.07.07

Kivéreztetné a köztársaságpárti erők pártjait Orbán Viktor rablóbandája

A pártok 2020 második félévében már egyáltalán nem kapnak költségvetési támogatást, egyszerűen nem folyósítja nekik az állam a kijáró támogatást - írja a 444.