Szél Bernadett elküldte gyónni a KDNP-t

Szél Bernadett elküldte gyónni a KDNP-t

Szél Bernadett független országgyűlési képviselő megkérdezte a Parlamentben a kormánypárti képviselőktől, miért lopással töltik a nagyhetet. 

A méregdrága Budapest - Belgrád vasútvonalról vitatkoztak a képviselők szerdán a Parlamentben. „A beruházás megvalósítása kiemelkedően fontos közérdek” a kormány szerint, így tíz évig titkosítanák az iratait.

Az ellenzék nagyon keményen nekiment a projektnek. Inkább a koronavírus járvány okozta gazdasági válság kezelésére költenék a milliárdokat. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő is felszólalt a vitában. Kijelentette:

csak megkérdeztem, miért lopással tölti a nagyhetet?

Szél Bernadett szerint a kormánypárt azért titkosítaná az iratokat tíz évre, mert titokban lehet sokat lopni. Virtigli politikai projektnek nevezte a beruházást. A Kínai Kommunista Párt ugyanis "kilóra megvette a Fideszt és a KDNP-t".

Mészáros kaszál nagyot rajta, a kormány szerint ezért tiszteletet érdemel. Szerintünk meg egy nagy adót.

Írta erről szóló Facebook-bejegyzésében Szél Bernadett.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.