Szavazzon: melyik jachtozás a nagyobb korrupciós botrány?!

Szavazzon: melyik jachtozás a nagyobb korrupciós botrány?!

Orbán, Borkai Szijjártó: vitorlát bontottak a fideszes politikai bűnözők! Szavazzon, melyiküké a súlyosabb ügy és nagyobb botrány!

Szavazzon lejjebb!

Borkai Zsolt bukott győri fideszes polgármester azután kényszerült lemondani, hogy olyan videófelvételek kerültek ki az internetre, amelyeken prostituáltakkal közösül egy jachton. Orbán Viktor miniszterelnökről a napokban derült ki, hogy egy több ezer euróért bérelhető jachton töltötte a szabadságát. Szijjártó Péter jachtozása pedig akár 70 millióba is kerülhetett. A luxus külügyminiszter az állami megbízásokon meggazdagodott Szíjj László 7 milliárd értékű hajóján töltötte az idejét családi-baráti körben, miközben hivatalos közösségi oldalára olyan fotók kerültek ki, amelyek munkahelyi környezetben ábrázolják őt.

Szavazzon alább!

Melyik a botrányosabb?

Ön szerint Borkai Zsolt, Orbán Viktor vagy Szijjártó Péter jachtozós botránya a súlyosabb korrupciós ügy?

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.26

VAN: úgy tűnik, csal a Fidesz-KDNP jelöltje a mohácsi időközi választáson

Lapunk birtokába jutott a Változást Akarók Nemzedéke beadványa, ami fényképekkel és videókkal bizonyítja, hogy Pávkovics Gábor fideszes jelölt érdekében osztanak élelmiszercsomagokat Mohácson.

  • 2020.09.26

Minden idők egyik legdurvább hackertámadása érte Magyarországot

Orosz, kínai és vietnámi hackerek próbálták túlterhelni a magyar pénzintézeteket. A támadás következtében Budapesten több helyen is akadozott az internetszolgáltatás.

  • 2020.09.26

Összeomlás szélén az egészségügy: emberhiány miatt maradnak el műtétek az Uzsoki kórházban

Az Uzsoki Utcai Kórház intenzív osztályára átcsoportosításokkal kell összekaparni az embereket, mert a szakképzett ápolók közel felét a járvány miatt a kormány parancsára máshová vezényelték át.