Szabó Tímea maszkot vitt az óbudai időseknek

Szabó Tímea maszkot vitt az óbudai időseknek

A lakosok a kormány helyett csak a helyi önkormányzatokban bízhatnak. Ezért is vitt a Párbeszéd országgyűlési képviselője a III. kerületieknek maszkot. 

Szabó Tímea, a III. kerület párbeszédes országgyűlési képviselője és Béres András, a kerület párbeszédes alpolgármestere hétfőn maszkokat osztott a helyieknek.

Az országgyűlési képviselő erről szóló videójában kijelentette, hogy a lakosok a kormány helyett csak az önkormányzatok segítségében bízhatnak.

A felvételekből egyébként jól látszik, hogy a helyieknek szükségük van a segítségre. Nagyon örültek ugyanis a nekik vitt maszkoknak. 

Ezért is elismerendő, hogy a dr. Kiss László által vezetett Óbuda-Békásmegyer önkormányzata saját költségen szerzett jó minőségű, mosható maszkokat a legveszélyeztetettebb korosztálynak, a 65 éven felülieknek. 

Szabó Tímea: "Az önkormányzat az, amelyik valóban ellátja védőfelszereléssel az itt élőket."

A képviselő azt is elmondta, neki országgyűlési képviselőként nem az a feladata, hogy a kormány gyűlöletkampányával foglalkozzon, hanem azzal, hogy segítsen az embereknek.

Példaértékű hozzáállás! 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.