Szabó Tímea feljelenti a fideszes képviselőt, aki megszegte a karantént

Szabó Tímea feljelenti a fideszes képviselőt, aki megszegte a karantént

Járványügyi szabályszegés miatt tesz feljelentést a Párbeszéd frakcióvezetője Bíró Nagy László fideszes képviselő ellen.

Az országgyűlési képviselő elfogadhatatlannak tartja hogy a szegedi képviselő 7 nap után elhagyta a karantént, és százakat veszélyeztetve bement hétfőn a Parlamentbe.

Ennyit a fideszes felelősségvállalásról.

Szabó: Feljelentést teszek Bíró Nagy László fideszes képviselő ellen járványügyi szabályszegés miatt!

A Párbeszéd társelnöke ezzel kapcsolatban Facebook-oldalán leírta:

Ha minket megfertőz, mi további százakat fertőzhetünk meg, fontos kórházi kapacitásokat lefoglalva az ő felelőtlensége miatt.

Az országgyűlési képviselő szerint a felelősség ott kezdődik, hogy betartjuk a karantén szabályait. Ebből is látszik, hogy hazudik Orbán, amikor azt mondja, hogy az emberek biztonsága az első.

Nem, nekik az a legfontosabb, hogy a korlátlan hatalmuk bebiztosításához meglegyen a kétharmad. Ezért bárkit és bármit beáldoznak.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

8,5 milliárd forintot kapott a pénzünkből a Lázár János hobbitelkeként működő mezőhegyesi ménesbirtok

A vámpírkormányt nem érdekli a válság. Ha egészségügyre és oktatásra nincs pénz, a haverok kistafírozására akkor is költenek. Lázár János a vidékre elsuvasztott lóügyi miniszter sem járt rosszul.

  • 2020.07.07

Kivéreztetné a köztársaságpárti erők pártjait Orbán Viktor rablóbandája

A pártok 2020 második félévében már egyáltalán nem kapnak költségvetési támogatást, egyszerűen nem folyósítja nekik az állam a kijáró támogatást - írja a 444.

  • 2020.07.07

A DK Polt Pétert kérdezi: hogyan kaphatott ilyen enyhe büntetést Kaleta?

A DK a legfőbb ügyészhez fordult, hogy megtudja, hogyan kaphatta az aberrált és pedofil Kaleta a lehető legenyhébb büntetést?