Szabó Tímea kiakadt a szakrendelőben hallottakon

Szabó Tímea kiakadt a szakrendelőben hallottakon

Szabó Tímea párbeszédes országgyűlési képviselő ma délelőtt dr. Kiss Lászlóval, Óbuda-Békásmegyer polgármesterével a kerületi szakrendelőben járt.

A 3. kerületi rendelőintézetek eddig egyetlen darab maszkot és egyéb védőfelszerelést sem kaptak a kormánytól - állítja a politikus a Facebook-oldalán, miután meglátogatta a szakrendelőt. 

A korábban önkéntes ápolóként is szolgálatot teljesítő Szabó Tímea azt a kérdést teszi fel a heti termelési riportban jeleskedő Szijjártó Pétertől vagy a parlament nyilvánossága elől bujkáló Orbán Viktortól, amire mindannyian kíváncsiak vagyunk:

HOL VANNAK A MASZKOK?

Nem a 3. kerületi az egyetlen hely, ahol maszkhiánnyal küzdenek. Legutoljára Nyíregyházán jelentettek hasonló problémát.

Épp azok nem jutnak megfelelő védőfelszereléshez, akik az élvonalban harcolnak, és akik ha kiesnének, ki látná el a betegeket? Erre nem gondol Viktor soha?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.04

Varju László: A kormány hazudott a válságkezelésről

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy a kormány hazudott a válságkezelésről, és az állami bértámogatás visszatartásával magyar munkahelyek újabb ezreit szünteti meg - mondta el online tájékoztatóján Varju László.

  • 2020.06.04

Dobrev Klára: A Fidesz olcsón árusítja ki a rabszolgává tett magyarok munkaerejét

Az Európai Bizottság elindította a második körös konzultációt az európai minimálbérről. A DK tisztességes béreket akar a magyar embereknek is.

  • 2020.06.04

Karácsony jól beolvasott a képmutatásból jeles Orbánnak

Egészen visszataszító, amikor pont az a Orbán Viktor beszél a nemzet egységéről, aki a legtöbbet tette nemzetünk szétszakításáért, és aki magyarok millióit uszítja egymás ellen.