Szabó Szabolcs segít megérteni a járvánnyal kapcsolatos legfrissebb intézkedéseket

Szabó Szabolcs segít megérteni a járvánnyal kapcsolatos legfrissebb intézkedéseket

Csepel-Soroksár országgyűlési képviselője a koronavírus-járvány alatt is segítséget nyújt az embereknek. Videóban részletesen elmagyarázza a járvánnyal kapcsolatos tudnivalókat. 

Szabó Szabolcs független országgyűlési képviselő Facebook-oldalán videóban magyarázza el a legfrissebb infókat a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedésekről. Sőt, még tanácsokkal is ellátja követőit. 

Mint ismert, Orbán Viktor miniszterelnök szerdán jelentette be a járvány okozta gazdasági kihívásokkal kapcsolatos intézkedéseiket. Már, miután sikerült végre bekapcsolni a mikrofont. 

Az országgyűlés háborúban is végzi munkáját. Akkor miért nem vonják be a munkába?

A videóban Csepel-Soroksár országgyűlési képviselője azt is elmondta, az Orbán Viktor által bejelentett intézkedések elég jelentős szabálymódosítások. Ennek ellenére rendeletekben jelennek meg ezek a szabályok. Úgy, hogy arról még csak vita, vagy legalább beszélgetés sem volt sem a Parlamentben, sem szakbizottságban. Pedig az országgyűlés az elkövetkező ülésén ezekről legalább beszélgethetett volna. 

Szabó Szabolcs: Ha már azt mondjuk, demokrácia van, legalább jó lenne annak a látszatát fenntartani. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.28

László Imre: két háziorvos is koronavírusos lett, mert nem kaptak védőfelszerelést

A kormány nem biztosított számukra megfelelő védőfelszerelést. A Fidesz hetek óta nem tesz semmit ezügyben, csak dobálóznak a számokkal, hogy hány maszk jött mennyi milliárdért. Közben nem tesznek semmit, csak az ellenzéket támadják.

  • 2020.03.27

Ujhelyi: 520 milliárd forint EU-forrás áll a kormány rendelkezésre

Ötszázhúszmilliárd forint uniós forrás áll már most a magyar kormány rendelkezésére a koronavírus-járvány elleni védekezésre - közölte az MSZP európai parlamenti képviselője pénteken online sajtótájékoztatóján.

  • 2020.03.27

LMP: béremelésre és az önkormányzatok nagyobb segítésére van szükség

Az egészségügyi és a szociális dolgozók bérének azonnali emelését, valamint az önkormányzatok nagyobb támogatását tartja szükségesnek az LMP a koronavírus-járvány elleni védekezés során.