Szabó Szabolcs: A fideszes propaganda sepregessen végre a saját háza táján!

Szabó Szabolcs: A fideszes propaganda sepregessen végre a saját háza táján!

A független országgyűlési képviselő sem hagyta szó nélkül a fideszes propaganda újabb aljas lépését. 

A Fidesz egyik legelvetemültebb propagandalapján megjelent cikk szerint az ellenzékiek “balliberális férgek”. Az ellenzéki hölgyek pedig utcalányok, akiknek “futtatóik” vannak - hívta fel a figyelmet Facebook-posztjában Szabó Szabolcs Csepel-Soroksár független országgyűlési képviselője. 

Hozzátette: Nekem erről Hofi klasszikusa jutott eszembe: van olyan, hogy keresztény-konzervatív értékrend, csak ez nem az.

A fideszes propaganda jobban tenné, ha a saját háza táján sepregetne inkább, és feltenné a kérdést: miért betegednek meg ilyen magas arányban az egészségügyi dolgozók? Miért nem tesztelték az idősotthonokba visszaküldött embereket? Hol van az a temérdek védőeszköz, amit szakmányban hordanak be Kínából? Miért kell érettségit tartani a járvány kellős közepén?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

MSZP: 46000 magyar hal meg évente, mert rossz az egészségügy

Az újjáépítés helyett a fideszes oligarchák költségvetését nyújtotta be javaslatként a kormány a törvényhozásnak - mondta online sajtótájékoztatóján Korózs Lajos, a parlament népjóléti bizottságának szocialista elnöke.

  • 2020.06.05

Szégyen: Orbán már megint egy diktátornak puncsol

A felcsúti miniszterelnök nem bír leállni. Most épp a fehérorosz diktátorhoz dörgölőzik, ezzel szégyent hoz Magyarországra. Megint. 

  • 2020.06.05

Új Simicska: 24 milliárdot keresett Szíjj László

157 milliárd forint értékben értékesítette szolgáltatásait tavaly Szijj László cége. Ez szinte kizárólag állami megrendelésekből származik. Üzemi eredményük 31,5 milliárd volt.