Partizán: magát teszi nevetségessé Orbán a koronavírus kapcsán

Partizán: magát teszi nevetségessé Orbán a koronavírus kapcsán

Orbánék csak negatív példával szolgálnak a koronavírus kapcsán. Ha fontos az egészséged, soha nem viselkedj úgy, mint a felcsúti miniszterelnök. A Partizán új videójában mutatja be, hogy Orbán Viktor és bandája mennyire felelőtlenek.

A kormány közérdekű reklámokban kezdte hirdetni, hogyan védekezzenek az emberek a koronavírus megelőzése érdekében. Ebben Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője mutatja be a legfontosabb teendőket:

Ne nyúljunk az arcunkhoz, mellőzzük a megszokott érintkezési formákat, mossunk gyakran és alaposan kezet.  

Csakhogy Orbánék saját maguk cáfolnak rá az elhangzottakra.

A Partizán Facebook-videóban mutatja be, hogy Orbán Viktor és bandája mennyire felelőtlenek. Teljesen figyelmen kívül hagyják Győrfi Pár tanácsait. Folyamatosan az arcukat tapogatják. A szájukat, a szemüket piszkálják, az orrukban nyúlkálnak, vakaróznak.

Soha ne viselkedj úgy, mint Orbán!

Reméljük, ha legközelebb videóval jelentkezik a kormány a koronavírus kapcsán, elmondják majd benne azt is, hogy soha ne viselkedjünk úgy, mint Orbán Viktor és társai. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.03

Müller: a tömeges megbetegedés nehezen elkerülhető

Továbbra is kerülni kell a vírus átadásának lehetőségét, ezért maradjunk otthon és vigyázzunk a sérülékeny csoportokra - mondta Müller Cecília országos tisztifőorvos az Operatív Törzs tájékoztatóján.

  • 2020.04.03

A Párbeszéd válságkezelő alapjövedelem bevezetését javasolja

Tordai Bence szerint Orbán Viktor miniszterelnöknek nem a gazdaságot, hanem az embereket kellene megmentenie.

  • 2020.04.03

DK: azonnal fizessék ki az egészségügyi dolgozóknak megígért pluszjuttatást!

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólítja fel a kormányt, hogy azonnal fizesse ki az egészségügyi dolgozóknak megígért ötszázezer forintos pluszjuttatást.