Rengeteg maszkot vett a cseh és a szlovák kormány, Orbán csak szájkaratézik

Rengeteg maszkot vett a cseh és a szlovák kormány, Orbán csak szájkaratézik

Az ígérgetés már megy az Orbán-kormánynak. Tettekre még nem sikerült váltani.

Péntek reggel állította azt Orbán Viktor, hogy van elegendő védőfelszerelés a magyar egészségügyben. Közben pedig kiküldött minden „portyázót”, hogy újabb készleteket vásároljanak az elkövetkezendő időszakra. Azonban ahogy mi is megírtuk, ordas hazugság, hogy van elegendő védőeszköz a koronavírus ellen harcoló orvosoknak és nővéreknek.

Heti három gép száll le Prágában, milliónyi maszkkal.

Két szomszédos ország is bemutatta, hogyan kell időben reagálni a járványhelyzetre. Csehországba és Szlovákiába is több millió maszk érkezett már a hét első felében. Ők időben felvették a kapcsolatot a jelentős mennyiséggel rendelkező Kínával. Pedig elvileg sokkal hűvösebb a viszonyuk a kommunista országgal, mint Orbán Viktornak. Úgy látszik a miniszterelnök nem csak a kamuállítások koronázatlan királya, de a kamubarátságok kötésében is élen jár.

A kormányinfó alapján minden rendben.

Szavakból és ígéretekből már tele van a padlás. Korábban Gulyás Gergely beszélt 120 ezer maszkról, ami úton van Németországból. Bármelyik percben ideérhet – állította a miniszter. Azóta majdnem két hét telt el. A miniszterelnök pedig azt mondta, börtönökben is gyártják a védőfelszereléseket. De egyébként is mindenből van elég. Hát a valóság az, hogy már most sincs elegendő maszk sem az egészségügyben, de a boltokban és patikákban sem. Pedig a járvány még be se indult igazán.

Hazudozás helyett tetteket vár mindenki a magyar kormánytól. Védjék meg végre az egészségügy hőseit és a magyar embereket!

Orbán szerint minden rendben. Csakhogy hazudik!

Orbán Viktor úgy érzi, háború van - ennek megfelelően már kötelessége hazudni. Ahogy a vezénylő tábornok az utolsó pillanat után sem vallhatja be a katonáinak, hogy nem érkezik meg a muníció a csata előtt, ő is ebben a tévképzetben szenved. Szerinte egyszerűen nem mondhatja el az igazat az embereknek.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.10

5 ok, amiért Orbán a felelős az idősotthon tömeges megfertőződéséért

A Pesti úti idősotthonnal kapcsolatban két dolgot ki kell jelenteni:

     1. Orbán Viktor, nem pedig Karácsony Gergely az eset politikai felelőse,

     2. Budapest nem vált vírusgóccá, az otthon számai torzítják a statisztikát.

  • 2020.04.09

Egyre nagyobb a harc - Orbán emberei nem képesek együttműködni

Nagyon szomorú, ahogy naponta többször is egymásnak teljesen ellentmondó nyilatkozatokat tesznek Orbán bábjai. Hát komolyan nem lehet legalább a járvány idejére összefogni?

  • 2020.04.09

Orbán két pénzügyese még a járvány idejére sem képes együttműködni

Orbán igazán rászólhatna az embereire, hogy legalább a koronavírus-járvány idejére próbáljanak már meg együttműködni. Egy egész ország sorsa múlik ezen!