Orbán minden miskolcit megfenyegetett!

Orbán minden miskolcit megfenyegetett!

A miskolci Fidesz-bábok már annyira rettegnek Veres Pál és a közös ellenzéki jelöltek győzelmétől, hogy Orbán Viktor is a segítségükre sietett. Kár, hogy csak egy kiadós fenyegetőzésre futotta a miniszterelnöktől. 

Orbán Viktor a miskolci tévében azt nyilatkozta, egy „ellenzéki polgármester, az szükségszerűen a kormány ellensége lesz”. Hozzátette: ha fejleszteni, beruházni akarunk, ha munkahelyeket akarunk, ha meg akarjuk valósítani a már kidolgozott terveket, „akkor működjünk együtt”, és „Miskolc próbáljon a nyerő oldalon maradni”.

Orbán megfenyegette Miskolcot! 

Orbán Viktor az aljas kijelentéseivel lényegében kendőzetlenül megfenyegette a miskolci embereket. Ennél már csak akkor lehetett volna nyíltabb, ha ezt mondja: Ha nem az én bábomra szavazol, ellehetetlenítem a városod, megpróbálok minden pénzt elvenni tőled!

Nem félhetünk Orbán bosszújától!

De ne dőljünk be Orbán és csicskái próbálkozásainak! Igen is megszabadíthatjuk Miskolcot a Fidesztől! Nem kell félnünk Orbánék bosszújától, mert Veres Pál, az ellenzék közös polgármesterjelöltje ki fogja harcolni a miskolciaknak járó pénzeket.

A Fidesz-csicskákkal ellentétben, Veres Pál szerezhet EU-s pénzeket is!

Ráadásul egy Veres Pál vezette önkormányzat kaphat majd közvetlenül támogatást az EU-tól. Ellenben a fideszesekről már a teljes unió tudja, hogy amit lehet ellopnak, így támogatásokat sem adnak majd nekik.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Kamugép: 9 millió helyett 0,9 millió maszkot varrtak a börtönben

Hadházy Ákos parlamenti képviselő kérdésére a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága elismerte, hogy 9 millió maszk helyett április óta összesen csak 890 ezret sikerült legyártani a kínai maszkgyártó csodagépsoron a sátoraljaújhelyi fegyházban.

  • 2020.08.03

Lázár szerint ő teniszezni és nem fideszezni jött

Lázár került a Magyar Tenisz Szövetség élére. Nagy visszatérésre ne számítsunk, hiába szerzett pontot, a meccset régen elvesztette.

  • 2020.08.03

Szijjártó alkalmanként 3 millióért portyázott maszkok után

Idén eddig 154 millióba került nekünk a luxusminiszter utazgatása.