Orbán két pénzügyese még a járvány idejére sem képes együttműködni

Orbán két pénzügyese még a járvány idejére sem képes együttműködni

Orbán igazán rászólhatna az embereire, hogy legalább a koronavírus-járvány idejére próbáljanak már meg együttműködni. Egy egész ország sorsa múlik ezen!

Matolcsy György, az MNB elnöke és Varga Mihály pénzügyminiszter még mindig nem unja a civakodást. 

Matolcsy Györgynek mániája furcsaságokat beszélni. Sok hülyeséget beszélt már, egyik legdurvább ezek közül az volt, amikor arról értekezett, Európának ideje volna beismerni, elhibázott lépés volt az euró bevezetése. Minden esetre a napokban jelentette be, mit tesz a jegybank a járvány okozta gazdasági nehézségek kapcsán. Akkor Matolcsy 2-3 százalékos növekedést jósolt 2020-ra Magyarországnak. 

Ezzel szemben Varga Mihály most azt nyilatkozta a Bloomberg hírügynökségnek, hogy a kormány idén 3 százalékos gazdasági visszaeséssel számol. A miniszter arról is beszélt, hogy szükség esetén készek módosítani a friss 2,7%-os költségvetési hiánycélon is - írta meg a Portfólió.

Ismét jól látszik tehát, amit már többször megírtunk: Magyarország két legfontosabb pénzügyi vezetője teljesen mást gondol hazánk egyik legsürgetőbb kérdésében.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.