Orbán hazudott: újabb 110 milliárd segítség érkezett az EU-tól!

Orbán hazudott: újabb 110 milliárd segítség érkezett az EU-tól!

A felcsúti csodacsatár miniszterelnökről onnan lehet tudni, hogy hazudik, hogy mozog a szája! Megint érkezett 304 millió euró Brüsszelből.

Máris kiutalta az Európai Bizottság annak a 608 millió eurónyi likviditási segítségnek a második felét, amelyről a koronavírus elleni küzdelem jegyében március közepén tájékoztatta a testület a magyar hatóságokat – derül ki a Portfolio friss számításaiból. Azaz kb. 2 hónappal hamarabb kapták meg a magyar hatóságok, mint egyébként esedékes lett volna.

Az összeg 2025-ig biztosan felhasználható, így a járvány elleni védekezésre fordítható. Vagyis Orbán megint óriásit kamuzott, amikor azt állította, hogy Brüsszel nem segít Magyarországnak.

via

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.