Orbán házmestere gigabírságot szabott ki Hadházyra

Orbán házmestere gigabírságot szabott ki Hadházyra

Ilyen az, ha valakinek Putyin a példaképe: ha kimondod Orbánról az igazságot 2 millió forintra büntet bajszos házmester-csicskája. 

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Hadházy Ákos az országgyűlés tavaszi ülésszakindító ülésén újabb akcióval tiltakozott Orbán és bandája hazugsággyárai és lopásai ellen. 

 

"STOP PROPAGANDA" és "A MINISZTERELNÖKNEK A MAJORSÁGÁT" feliratú molinókat tiltakozott Hadházy a fideszes elnyomás ellen. 

Ezt Orbán házmestercsicskája persze nem nézte jó szemmel. Majdnem felrobbant a dühtől. Rögtön ki is tiltotta a független országgyűlési képviselőt az ülésről, és megígérte, hogy büntetést fog kiszabni. 

Orbánék már a demokrácia látszatára sem adnak. 

Az ATV Híradója most arról számolt be, Kövér László 2 millió forintra bírságolta a független országgyűlési képviselőt hétfői akciójáért. 

Itt tartunk. Ha egy független országgyűlési képviselő elvégzi a munkáját, Orbán bandája gigabírsággal próbál meg ellehetetleníteni.

Hadházy ismét parlamenti akcióval hívta fel a figyelmet Orbán hazugságaira - képek

Ma kezdődött az országgyűlés tavaszi ülésszaka. Ilyenkor Orbán minden évben felszólal. Legalábbis ez volt a szokás mostanáig. Mára olyan gyáva lett a felcsúti miniszterelnök, hogy már a házmester Kövér uralma alatt álló ülésteremben sem jelenik meg - erről Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs közös Facebook-bejegyzésben számoltak be.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.06

Egyszeri nyugdíj-kiegészítést követel a DK

Varju László online sajtótájékoztatóján azt mondta: pártja azt javasolja a kormánynak, hogy a koronavírus-járványra tekintettel adjon 10 és 50 ezer forintos egyszeri nyugdíj-kiegészítést az öregségi nyugdíjban és szolgálati járadékban részesülőknek.

  • 2020.04.06

A Fidesz akadályozza, hogy az EU segítsen hazánknak!

A Fidesz egyszerűen akadályozni akarja az Európai Parlament működését, hogy folytatni tudja az EU-ellenes propagandát - írja közösségi oldalán Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője.

  • 2020.04.06

Kevesli a gazdaságvédelmi intézkedéseket az ellenzék

Az MSZP, a DK, a Jobbik, a Párbeszéd, az LMP és a Momentum közösen tartott sajtótájékoztatót. Az ellenzéki pártok egységesen bírálták, kevésnek és gyengének nevezték a kormány eddigi, a koronavírus-járvány elleni fellépést szolgáló gazdaságvédelmi intézkedéseit.