Önkéntesen vonult karanténba egy kecskeméti diák

Önkéntesen vonult karanténba egy kecskeméti diák

Háziorvosa tanácsára vonult karanténba egy kecskeméti fiatal, mert találkozott egy olasz rokonával, és felmerült a koronavírus gyanúja.

Olaszországban már 11 halálos áldozata, és 200 fertőzöttje van a koronavírusnak. A Hírösvény számolt be arról, hogy egy kecskeméti diák önként, háziorvosa tanácsára vonult karanténba, miután találkozott egy rokonával, aki Olaszországban járt. Megfigyelés alatt tartják őket, tüneteik nincsenek.

A tisztiorvosi szolgálat nem rendelt el további intézkedéseket velük kapcsolatban.

Megbukott a Fidesz a koronavírus elleni védekezésben: átengedték a veszélyes csoportot

Elmondhatjuk, hogy a Vámpírkormány elvérzett a koronavírus elleni védekezésben. Egy olyan veszélyes csoportot engedtek karantén nélkül Magyarországra, amelyiket egy katasztrófafilmeket gyakran néző laikus is elkülönített volna. Jól mutatja a Fidesz totális alkalmatlanságát a járványügyben, hogy Amíg a koronavírus-járvány észak-olaszországi epicentruma közeléből érkező gimnazista kirándulócsoportot hétfőn két hétre karaténba zárták a László Kórházban, az ugyanazon a környéken szombaton nemzetközi kupameccset játszó ZF Eger vízipólósai vasárnap simán hazajöhettek.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.28

László Imre: két háziorvos is koronavírusos lett, mert nem kaptak védőfelszerelést

A kormány nem biztosított számukra megfelelő védőfelszerelést. A Fidesz hetek óta nem tesz semmit ezügyben, csak dobálóznak a számokkal, hogy hány maszk jött mennyi milliárdért. Közben nem tesznek semmit, csak az ellenzéket támadják.

  • 2020.03.27

Ujhelyi: 520 milliárd forint EU-forrás áll a kormány rendelkezésre

Ötszázhúszmilliárd forint uniós forrás áll már most a magyar kormány rendelkezésére a koronavírus-járvány elleni védekezésre - közölte az MSZP európai parlamenti képviselője pénteken online sajtótájékoztatóján.

  • 2020.03.27

LMP: béremelésre és az önkormányzatok nagyobb segítésére van szükség

Az egészségügyi és a szociális dolgozók bérének azonnali emelését, valamint az önkormányzatok nagyobb támogatását tartja szükségesnek az LMP a koronavírus-járvány elleni védekezés során.