Normális? Orbán szerint működik a digitális oktatás

Normális? Orbán szerint működik a digitális oktatás

Ismét az alternatív valóságból jelentkezett be a felcsúti miniszterelnök péntek reggeli rádióinterjújában.

Március közepén egyik napról a másikra kellett átállni a teljes magyar oktatási rendszernek a digitális tanrendre. Különösen nehéz feladat volt ez úgy, hogy a kormány az utóbbi években 330 milliárd forintot költött stadionokra, de az oktatásból csak szívták ki a pénzt.

A feladatukat sem látják el.

Az átállás finoman szólva sem volt zökkenőmentes. Sok elmaradott településen a mai napig nincsenek meg a feltételei a távoktatásnak. Hiszen se számítógép, se internet nincsen. Róluk teljesen lemondott a kormány. Az ellenzéki pártok és az önkormányzatok igyekeztek saját zsebből pótolni a kormány hiányosságait és ellátni a rászorulókat eszközökkel.

Alternatív valóság.

De a nem elmaradott vidékeken is csak a tanárok hivatástudata tartja össze még a magyar oktatási rendszert. Ezek után mondta az a felcsúti miniszterelnök, hogy működik a magyar oktatási rendszer. Azt is hozzátette, hogy:

Ilyen gyors átállást ilyen kevés zökkenővel sehol máshol sem tapasztaltam.

Felmerül a kérdés, hogy miről van egyáltalán tapasztalata Orbán Viktornak. Mert a fentiek ismeretében a hetvenes évek óta nem tette be a lábát egy közoktatási intézménybe se.

Ha tized annyi iskolalátogatáson lenne túl, mint amennyi napraforgót szétköpködött a felcsúti VIP páholyban, talán tudna valamit a tanárok és diákok életéről.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

MSZP: 46000 magyar hal meg évente, mert rossz az egészségügy

Az újjáépítés helyett a fideszes oligarchák költségvetését nyújtotta be javaslatként a kormány a törvényhozásnak - mondta online sajtótájékoztatóján Korózs Lajos, a parlament népjóléti bizottságának szocialista elnöke.

  • 2020.06.05

Szégyen: Orbán már megint egy diktátornak puncsol

A felcsúti miniszterelnök nem bír leállni. Most épp a fehérorosz diktátorhoz dörgölőzik, ezzel szégyent hoz Magyarországra. Megint. 

  • 2020.06.05

Új Simicska: 24 milliárdot keresett Szíjj László

157 milliárd forint értékben értékesítette szolgáltatásait tavaly Szijj László cége. Ez szinte kizárólag állami megrendelésekből származik. Üzemi eredményük 31,5 milliárd volt.