Nem vicc: 3 maszkot és egy kézfertőtlenítőt kapnak a háziorvosok

Nem vicc: 3 maszkot és egy kézfertőtlenítőt kapnak a háziorvosok

Bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor hazudott reggel, amikor azt állította, hogy rendelkezésre állnak a megfelelő védőfelszerelések az egészségügyben.

Három maszk és egy kézfertőtlenítő - ennyi védőfelszerelés jár egy háziorvosnak - összesen. Ezt derítette ki a 444, miután Orbán Viktor felcsúti miniszterelnök szokásos péntek reggeli igehirdetésében azt hazudta, hogy Magyarországnak rendelkezésére állnak az egészségügyben szükséges védőfelszerelések.

A portál képet is közölt a csomagról, íme:

Azt sem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk ezen. Mindenesetre elképesztő cinizmus és pofátlan hazudozás, amit Orbán Viktor művel. Nem elég, hogy nem foglalkozik a magyar emberek egészségével, de képes belekamuzni a közrádióba ennek ellenkezőjét. Sok magyarnál leírta magát, az biztos.

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.28

László Imre: két háziorvos is koronavírusos lett, mert nem kaptak védőfelszerelést

A kormány nem biztosított számukra megfelelő védőfelszerelést. A Fidesz hetek óta nem tesz semmit ezügyben, csak dobálóznak a számokkal, hogy hány maszk jött mennyi milliárdért. Közben nem tesznek semmit, csak az ellenzéket támadják.

  • 2020.03.27

Ujhelyi: 520 milliárd forint EU-forrás áll a kormány rendelkezésre

Ötszázhúszmilliárd forint uniós forrás áll már most a magyar kormány rendelkezésére a koronavírus-járvány elleni védekezésre - közölte az MSZP európai parlamenti képviselője pénteken online sajtótájékoztatóján.

  • 2020.03.27

LMP: béremelésre és az önkormányzatok nagyobb segítésére van szükség

Az egészségügyi és a szociális dolgozók bérének azonnali emelését, valamint az önkormányzatok nagyobb támogatását tartja szükségesnek az LMP a koronavírus-járvány elleni védekezés során.