Most döntött a Fidesz arról, amit Karácsony egy hónapja követelt!

Most döntött a Fidesz arról, amit Karácsony egy hónapja követelt!

Itt az ideje visszavonni korábbi rossz döntéseket, befejezni a titkolózást, és a politikai vádaskodás helyett az emberekre figyelni. És szűrni, szűrni és szűrni - írja közösségi oldalán Budapest főpolgármestere.


Karácsony Gergely oldalán felhívja a figyelmet: ő egy hónappal ezelőtt kérte azt a fideszes vezetőktől, amiről most döntöttek. Most Müller Cecília arról beszél, a szociális ellátásba is csak negatív teszttel lehet visszaküldeni beteget a kórházból. Pont ezt követelte levélben a kormányhivataltól Karácsony, mielőtt a Pesti úti otthonban kitört volna a tömeges fertőzés.

Egy teljes hónapot vesztegettünk el egy rossz és felelőtlen állásfoglalás miatt. Attól tartok, „életbevágóan” rossz és felelőtlen döntés volt, ami aligha maradhat következmények nélkül. Mi kell még, hogy a kormányhivatalban belássák, súlyos következményekkel járó hibás döntést hoztak? Mi kell még, hogy belássák, az élet és az egészség védelme nem lehet „felesleges költség”? Itt az ideje azt az állásfoglalást visszavonni, és nem tiltani, hanem előírni a tesztelést.

 

A hírek szerint az állami fenntartású mezőszilasi idősek otthonában történt két haláleset után a szintén kormányzati fenntartású borsodnádasdi idősotthonban is koronavírus-fertőzés miatt hunyt el egy idős ember.
Ha a kormány és kiszolgálói is erre, a szűrésre fordítanák az eddig politikai vádaskodásra elpazarolt energiáikat, annak az egész ország látná hasznát. (...) csakis a nagyarányú szűréssel lehet megalapozni, hogy a korlátozások feloldásáról felelős döntést lehessen hozni.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.