Még nem késő aláírni a DK petícióját az érettségi elhalasztásáért!

Még nem késő aláírni a DK petícióját az érettségi elhalasztásáért!

A vámpírkormány ragaszkodik az érettségik hétfői megkezdéséhez, de a DK petícióját aláírva nem késő tiltakozni!

Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár az utóbbi napokban többször is kijelentette, hogy biztosan meg lesznek tartva a tavaszi érettségi vizsgák. Az operatív törzs szerdai sajtótájékoztatóján is elmondta: hétfőn meg fognak kezdődni az érettségi vizsgák.

Még lehetőségünk van követelni az érettségi elhalasztását!

Maruzsa terrorállamtitkár -a széleskörű tiltakozás ellenére- továbbra is makacsul ragaszkodik azon álláspontjához, miszerint biztonságos a koronajárvány tetőzésekor érettségit tartani.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a Demokratikus Koalíció petíciót indított, hogy ne a járvány tetőzésének idején tartsák az érettségit. Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke az akció elindításakor kijelentette:

Ez a kormány csak akkor módosít a döntésein, ha hallja, hogy erős ellenállás van, ha hallja, hogy nem értünk ezzel egyet. Úgyhogy hallassuk a hangunkat! Kiabáljunk, szóljunk közösen: ez így nem mehet!

A párt petícióját elindítása után egyetlen nappal már 50 ezren írták alá. Aki még nem tette, itt csatlakozhat a tiltakozáshoz!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

MSZP: 46000 magyar hal meg évente, mert rossz az egészségügy

Az újjáépítés helyett a fideszes oligarchák költségvetését nyújtotta be javaslatként a kormány a törvényhozásnak - mondta online sajtótájékoztatóján Korózs Lajos, a parlament népjóléti bizottságának szocialista elnöke.

  • 2020.06.05

Szégyen: Orbán már megint egy diktátornak puncsol

A felcsúti miniszterelnök nem bír leállni. Most épp a fehérorosz diktátorhoz dörgölőzik, ezzel szégyent hoz Magyarországra. Megint. 

  • 2020.06.05

Új Simicska: 24 milliárdot keresett Szíjj László

157 milliárd forint értékben értékesítette szolgáltatásait tavaly Szijj László cége. Ez szinte kizárólag állami megrendelésekből származik. Üzemi eredményük 31,5 milliárd volt.