Mázli: az iskoláknak több esze van, mint Orbánnak

Mázli: az iskoláknak több esze van, mint Orbánnak

A vámpírkormány tiltása ellenére elfogadják az iskolák a szülői igazolásokat. Szerencsére az oktatásban dolgozók okosabbak, mint a felcsúti miniszterelnök.

Nem érdekli az iskolákat a kormányzati tiltás, engedélyezik, hogy a diákok otthon maradjanak szülői vagy igazgatói igazolással is. Leginkább a nem állami fenntartású iskolák kezdtek el mozgolódni, de már egy budapesti tankerületben is lazultak a szabályok. Sajtóinformációk szerint egy tankerület és több alternatív fenntartású iskola is lehetőséget adott arra, hogy a diákok távol maradhassanak, holott ezt Orbán Viktor vámpírkormánya szerda éjjel kormányrendeletben tiltotta meg.

Úgy látszik, nagy szerencsénk van: az oktatásban dolgozóknak sokkal több szíve és esze van, mint Orbánnak és bűntársainak, akik ilyenkor is csak a kampányolással és haverjaik kitömésével vannak elfoglalva.

A HVG szerint van olyan alapítványi iskola, ahol a szülők döntésére bízták, hogy a gyerek bemegy-e az iskolába vagy nem, az igazgató pedig a szülői igazolásokat 3 napon túl is el fogja fogadni. Az önkormányzati fenntartású iskolák is saját hatáskörben döntve elkezdték osztogatni az engedélyeket a szülőknek. A 444 úgy tudja, ez történik a második és harmadik kerületi önkormányzati óvodákban és iskolákban is.

Minden, amit a koronavírussal kapcsolatban tudni kell

2019 végén azonosították az új koronavírust Kínában. Magyarország kormánya veszélyhelyzetet hirdetett ki a vírus miatt. De mi is az a koronavírus? Hogyan kell ellene védekezni?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.28

László Imre: két háziorvos is koronavírusos lett, mert nem kaptak védőfelszerelést

A kormány nem biztosított számukra megfelelő védőfelszerelést. A Fidesz hetek óta nem tesz semmit ezügyben, csak dobálóznak a számokkal, hogy hány maszk jött mennyi milliárdért. Közben nem tesznek semmit, csak az ellenzéket támadják.

  • 2020.03.27

Ujhelyi: 520 milliárd forint EU-forrás áll a kormány rendelkezésre

Ötszázhúszmilliárd forint uniós forrás áll már most a magyar kormány rendelkezésére a koronavírus-járvány elleni védekezésre - közölte az MSZP európai parlamenti képviselője pénteken online sajtótájékoztatóján.

  • 2020.03.27

LMP: béremelésre és az önkormányzatok nagyobb segítésére van szükség

Az egészségügyi és a szociális dolgozók bérének azonnali emelését, valamint az önkormányzatok nagyobb támogatását tartja szükségesnek az LMP a koronavírus-járvány elleni védekezés során.