Más EU-országok segítenek a dolgozókon, Orbán csak beszél

Más EU-országok segítenek a dolgozókon, Orbán csak beszél

Európa felelős kormányai cselekszenek, a fideszesek csak néznek, mint a moziban. Még arra sem hajlandók, hogy biztosítsák az alapvető megélhetést a járvány miatt munka nélkül maradó bérből és fizetésből élőknek.

Dr. Márton Roland székesfehérvári önkormányzati képviselő Facebook-oldalán tette közzé azt az elkeserítő diagrammot, melyből kiderül: Orbánék még ebben a helyzetben sem tesznek semmit a bérből- és fizetésből élők megsegítéséért. 

Az önkormányzati képviselő szerint nem elég a maradj otthon. Tesztelni kell, védő felszerelésről gondoskodni és biztosítani a megélhetést.

Európa felelős kormányai cselekszenek, a fideszesek csak néznek mint a moziban.

Stummer János országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke szintén reagált a szomorú adatokra. Szerinte sok idő még, hogy visszakapjuk a régi életünket. Mindent, ami körülvett bennünket.

De a családnak egy hónap múlva is ennie kell, a lámpa most is ég a konyhában és a gyerek sem áll meg a növésben. A kiadások maradnak, csak épp a fizetés nem fog jönni.
Már mindenki más megértette, csak a mi kormányunk nem: Az államnak be kell avatkoznia, mert nem csak egészségügyi, hanem a megélhetési katasztrófa is itt van a nyakunkon.

-tette hozzá.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.05

Gyurcsány: Orbán a kicsinyes bosszú embere!

Nagyszerű dolgokat kellene most tenni, hogy együtt és egyben maradjunk, de neki most is csak a bosszú jár a fejében - írta a volt miniszterelnök a közösségi oldalán.

  • 2020.04.05

A DK így védené a munkahelyeket és munkavállalókat

A Demokratikus Koalíció szerint mindent el kell követni a munkahelyek védelméért, mert sokkal könnyebb ma megvédeni egy munkahelyet, mint holnap létrehozni egy teljesen újat - mondta online sajtótájékoztatóján Dávid Ferenc.

  • 2020.04.05

Jobbik: sarcolás helyett támogatni kell az önkormányzatokat

A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy sarcolás helyett támogassa az önkormányzatokat, amelyek oroszlánrészt vállalnak a koronavírus-járvány elleni védekezésben - mondta a párt alelnöke vasárnapi online sajtótájékoztatóján.