A fideszes Maruzsa szerint terroristák a tanárok

A fideszes Maruzsa szerint terroristák a tanárok

A köznevelési államtitkár szerint politikai akciókat űz a balliberális PDSZ, amelynek tagjait a kommunista terroristákhoz hasonlította az orbánista talpnyaló.

Maruzsa Zoltán fideszes csicskának volt pofája az orbánista propagandatelevízióban azt kiejteni a száján, hogy a PDSZ vegye föl a Vörös Hadsereg Frakció nevet. 

Mint ismert, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) sztrájkot hirdet azon tanárok körében, akik szerint veszélyes lenne májusban megtartani a jelenlegi feltételek mellett az érettségiket.

A Vörös Hadsereg Frakció nevű kommunista terrorszervezet 1968 és 1998 között tevékenykedett Németországban, legalább 32 ember haláláért felelős. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete 1989 óta működik, egyik alapítója Pokorni Zoltán fideszes polgármester.

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.04

Varju László: A kormány hazudott a válságkezelésről

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy a kormány hazudott a válságkezelésről, és az állami bértámogatás visszatartásával magyar munkahelyek újabb ezreit szünteti meg - mondta el online tájékoztatóján Varju László.

  • 2020.06.04

Dobrev Klára: A Fidesz olcsón árusítja ki a rabszolgává tett magyarok munkaerejét

Az Európai Bizottság elindította a második körös konzultációt az európai minimálbérről. A DK tisztességes béreket akar a magyar embereknek is.

  • 2020.06.04

Karácsony jól beolvasott a képmutatásból jeles Orbánnak

Egészen visszataszító, amikor pont az a Orbán Viktor beszél a nemzet egységéről, aki a legtöbbet tette nemzetünk szétszakításáért, és aki magyarok millióit uszítja egymás ellen.