LMP: az emberek biztonságát kell szem előtt tartani

LMP: az emberek biztonságát kell szem előtt tartani

Keresztes László Lóránt szerint több helyen kell előírni a maszkviselést, és azonnal cselekedni kell az egészségügy újraindítása érdekében.


Az LMP frakcióvezetője hangsúlyozta: pártja mindig olyan döntéseket vár a kabinettől, amelyek az emberek biztonságát helyezik előtérbe.A járvány után az aktív ágyakat vissza kell adni az ellátórendszernek, és rendezni kell a béreket az egészségügyben.

A koronavírussal kapcsolatos pontos területi adatokat át kell adni a településvezetőknek, hogy felelősségteljes döntést hozhassanak - mutatott rá.

Keresztes László Lóránt szorgalmazta az önkormányzati megszorítások azonnali leállítását, és szólt a munkanélkülivé válókról is: a nagyberuházások leállítása miatt felszabadult forrásokból is segíteni kell őket. Úgy ítélte meg: a járvány után várhatóan megváltozik a világgazdaság filozófiája, ezért - mondta - az önellátásra, a javak regionális előállítására kell törekedni.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

MSZP: 46000 magyar hal meg évente, mert rossz az egészségügy

Az újjáépítés helyett a fideszes oligarchák költségvetését nyújtotta be javaslatként a kormány a törvényhozásnak - mondta online sajtótájékoztatóján Korózs Lajos, a parlament népjóléti bizottságának szocialista elnöke.

  • 2020.06.05

Szégyen: Orbán már megint egy diktátornak puncsol

A felcsúti miniszterelnök nem bír leállni. Most épp a fehérorosz diktátorhoz dörgölőzik, ezzel szégyent hoz Magyarországra. Megint. 

  • 2020.06.05

Új Simicska: 24 milliárdot keresett Szíjj László

157 milliárd forint értékben értékesítette szolgáltatásait tavaly Szijj László cége. Ez szinte kizárólag állami megrendelésekből származik. Üzemi eredményük 31,5 milliárd volt.