Lebukott a fideszes hazugsággyár - FFF

Lebukott a fideszes hazugsággyár - FFF

FideszFéknyúzFigyelő sorozatunkban a Fidesz álhírgyárát mutatjuk be. Most éppen azt, amikor muszáj volt igazat írniuk. Nem minden kamuhír bukik meg a fideszesek körében, de néha akad olyan hazugság, amit már nincs hova rejteni.

Szó szerint idézzük a Ripost legigazabb cikkét, a helyreigazítást. A Jobbikkal kapcsolatban ugyanis úgy döntött a Fidesz-csicska portál, hogy jó lesz az fantáziából is, nem kell ragaszkodni a valósághoz.

"Az internetes portálunkon 2018. május 13-án »Csaltak a Jobbik kongresszuson. Az alapszervezetek 11 százalékát tüntették el, hogy ne győzhessen Toroczkai« címmel megjelent cikkben valótlanul állítottuk, hogy csalás történt a Jobbik Magyarországért Mozgalom 2018. május 12-i tisztújító kongresszusán.

Valótlanul állítottuk, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom a 2018. május 12-i tisztújító kongresszusa előtti időszakban az alapszervezetek 11 százalékát szüntette meg és, hogy a megszüntetett szervezetek között kizárólag olyanok voltak, amelyek Toroczkai László pártján álltak a tisztújítás során.

Azt a valós tényt, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöksége feloszlatta a párt székesfehérvári alapszervezetét, abban a hamis színben tüntettük fel, hogy erre azért került sor, mert Toroczkai László mellett álltak ki a pártban esedékes tisztújítás során."

"A valóság ezzel szemben az, hogy a 2018. május 12-i tisztújító kongresszust közvetlenül megelőző időszakban a Jobbik Magyarországért Mozgalom a közel 700 alapszervezete közül hetet oszlatott fel, de ezek közül egyik, így a székesfehérvári esetében sem Toroczkai László elnökjelöltségének támogatása volt a döntés indoka."

Úgy tűnik, hogy a Fidesz keze is csak addig ér, ameddig alulról szerveződve, a lakosság részéről rá nem világítunk a mocskosságaikra. Épp ezért fontos, hogy minél több ehhez hasonló cikk szülessen!

Sorozatunk korábbi részeiben bemutattuk a fideszes lakájmédia legalávalóbb és néha legnevetségesebb hazugságait.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.