Kunhalmi Ágnes: kettős mércét alkalmaz az ügyészség

Kunhalmi Ágnes: kettős mércét alkalmaz az ügyészség

Az ügyészség büntetőeljárást indított lopás miatt egy 20 éves soproni egyetemista fiú ellen, aki egy szocialista politikus fia és az őszi önkormányzati választási kampányban leszedett három fideszes plakátot.

Kunhalmi Ágnes szavai szerint fideszes aktivisták a tavaly májusi európai parlamenti választás előtt kisbusszal szállítottak el több tucat MSZP-s választási plakátot Győrben. Mivel arra hivatkoztak, hogy nem ellopták, hanem a szelektívhulladék-gyűjtőbe akarták vinni az általuk letépkedett MSZP-s hirdetéseket, ellenük nem indult eljárás - tette hozzá.

Azt firtatta, miért alkalmaz kettős mércét az ügyészség a két ügyben, holott a soproni egyetemista is arra hivatkozott, a szelektív kukába vitte a plakátokat.

Kunhalmi Ágnes azt tudakolta, vajon egy újabb fideszes koncepciós pert látnak-e. Véleménye szerint a rendőrség és az ügyészség durván és nyíltan kiszolgálja a Fideszt.

Jelezte, Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a múlt héten Polt Péter legfőbb ügyészhez fordult, azt kérdezve: miért ítélik meg ennyire eltérően a két esetet.

Kunhalmi Ágnes szerint az ügyészségnek meg kellene szüntetni a 20 éves fiú elleni eljárást, vagy a győri fideszesek elleni is eljárást kellene indítania.

MTI

6 női politikus, aki miniszterelnök lehetne itthon

A teljesség igénye nélkül sorolunk most fel 6 olyan női politikust, akinek több keresnivalója lenne a miniszterelnöki székben, mint mondjuk a jelenleg ott tespedő felcsúti kiskirálynak. Orbán Viktor elnyomó, macsó kormányzata miatt nem könnyű ma Magyarországon nőként politikusnak lenni. A Fideszes politikusok nap mint nap ocsmány soviniszta támadásokat intéznek női politikustársaink ellen.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.28

László Imre: két háziorvos is koronavírusos lett, mert nem kaptak védőfelszerelést

A kormány nem biztosított számukra megfelelő védőfelszerelést. A Fidesz hetek óta nem tesz semmit ezügyben, csak dobálóznak a számokkal, hogy hány maszk jött mennyi milliárdért. Közben nem tesznek semmit, csak az ellenzéket támadják.

  • 2020.03.27

Ujhelyi: 520 milliárd forint EU-forrás áll a kormány rendelkezésre

Ötszázhúszmilliárd forint uniós forrás áll már most a magyar kormány rendelkezésére a koronavírus-járvány elleni védekezésre - közölte az MSZP európai parlamenti képviselője pénteken online sajtótájékoztatóján.

  • 2020.03.27

LMP: béremelésre és az önkormányzatok nagyobb segítésére van szükség

Az egészségügyi és a szociális dolgozók bérének azonnali emelését, valamint az önkormányzatok nagyobb támogatását tartja szükségesnek az LMP a koronavírus-járvány elleni védekezés során.