Komjáthi: járvány idején fizessenek teljes bért a multik!

Komjáthi: járvány idején fizessenek teljes bért a multik!

Joggal várható el a Magyarországon működő multiktól, hogy a karanténba kényszerült dolgozóiknak teljes munkabért fizessenek a járvány ideje alatt - írja Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke.

Véleményem szerint, azok a multi cégek, akik hosszú éveken keresztül élvezték a magyar adóparadicsom előnyeit, most visszaadhatnának valamicskét a magyar adófizetőknek - írja Facebook-oldalán Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke.

A politikus oldalán úgy folytatja: "nem fizettek, vagy csak alig adót, brutális kedvezményeket, támogatásokat kaptak a kormánytól. Ezért szerintem joggal elvárható, hogy a karanténba kényszerült dolgozóiknak teljes munkabért fizessenek!"

Az MSZP alelnöke hozzáteszi: "szerintem joggal elvárható, hogy jelentős összeggel szálljanak be a magyar egészségügy, a járvány leküzdésének támogatásába! Ezek a égek eddig élvezték és kihasználták a globalizáció minden előnyét. Globális járvány van. Itt az ideje, hogy most ők hozzanak áldozatokat!"

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.28

László Imre: két háziorvos is koronavírusos lett, mert nem kaptak védőfelszerelést

A kormány nem biztosított számukra megfelelő védőfelszerelést. A Fidesz hetek óta nem tesz semmit ezügyben, csak dobálóznak a számokkal, hogy hány maszk jött mennyi milliárdért. Közben nem tesznek semmit, csak az ellenzéket támadják.

  • 2020.03.27

Ujhelyi: 520 milliárd forint EU-forrás áll a kormány rendelkezésre

Ötszázhúszmilliárd forint uniós forrás áll már most a magyar kormány rendelkezésére a koronavírus-járvány elleni védekezésre - közölte az MSZP európai parlamenti képviselője pénteken online sajtótájékoztatóján.

  • 2020.03.27

LMP: béremelésre és az önkormányzatok nagyobb segítésére van szükség

Az egészségügyi és a szociális dolgozók bérének azonnali emelését, valamint az önkormányzatok nagyobb támogatását tartja szükségesnek az LMP a koronavírus-járvány elleni védekezés során.