Kizárná Orbán nagyurait a támogatásokból a DK

Kizárná Orbán nagyurait a támogatásokból a DK

Orbán Viktor láthatóan még a válságban is saját gyerekkori barátját és saját vejét pénzeli a DK szerint.

A Demokratikus Koalíció törvényjavaslatot nyújt be, hogy semmilyen válságkezelő támogatás ne juthasson az oligarchákhoz!

A párt azt javasolja, hogy a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet idejére zárják ki a gazdasági támogatásokból azokat a cégeket, amelyek

"az elmúlt években a nyertesei voltak a Fidesz osztogatásának" - közölte a párt frakcióvezetője.

Kérdésre válaszolva Arató Gergely kifejtette, a tiltás azokra a cégekre vonatkozna, amelyek az elmúlt öt évben legalább ötmilliárd forint hazai vagy uniós támogatásban részesültek. Hozzátette, ebbe a körbe tartoznak azok a vállalkozások is, amelyeknek közvetett vagy közvetlen tulajdonosai kaptak ekkora vagy nagyobb támogatást.

Úgy fogalmazott:

az Orbán-kormány Európa legkisebb gazdasági mentőcsomagját állította össze, éppen ezért nagyon fontos, hogy ez a pénz ne a Fidesz oligarcháinak jusson.

Most azoknak az embereknek kell pénzt adni, akik kényszerűségből fizetés nélküli szabadságon vannak, azokon a jövedelem nélkül maradt hazai kis- és közepes vállalkozásokon kell segíteni, akiket a "kormány az út szélén hagy" - szögezte le a DK politikusa.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.